Meer resultaten voor zwitserse witte herder pups

zwitserse witte herder pups
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
groene lening
Nieuws over onze roedel Alaskan Malamutes Zwitserse Witte Herders.
We zijn dus in blijde verwachting van een nest Witte Herdertjes, wellicht rond 1 oktober. Reservatie is mogelijk. Océane is loops geweest maar heeft zich niet laten dekken door Japeloup van de kennel The White Wolves die nochtans 4 dagen na elkaar goed z'n' best deed.
ipower.eu
Pups en pupinfo.
Een fokker die begaan is met zijn pups, zal zeker ook de nodige informatie van u willen ontvangen. Daarna staat vaak een bezoekje voor een persoonlijke kennismaking op de agenda met alle gelegenheid om nog verder in te gaan op alle ins outs met betrekking tot het ras, opvoeding, wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden. In het linker menu vindt u een verwijzing naar de dek en geboorteberichten van aangesloten fokkers. Nesten die gefokt zijn volgens alle RZWH regels met ouders die voldoen aan de regels zoals die door onze vereniging gesteld zijn, met als doel gezonde honden te fokken met een fijn karakter en een prachtige verschijning. Bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup van een RZWH fokker of wilt u meer informatie over het ras?
backlinks checker
Zwitserse Witte Herdershond.
Het gemiddelde gewicht van een reu is circa 30 40 kilo en van een teef 25 35 kilo. Het ras kent twee vachtvarianten, namelijk langstokhaar en stokhaar. Sommigen zijn van mening dat de langstokhaar een hele hoge aaibaarheidsfactor heeft, terwijl anderen juist de krachtige uitstraling van de stokhaarvariant erg weten te waarderen. Soms kan een Zwitserse Witte Herder even de kat uit de boom kijken.
marketing
Of Kimberly's' Pride.
Pride Webdesign 2016 Email: r.tilstra@upcmail.nl Tel: 0031 026-3212878. KIMBERLYS PRIDE ZWITSERSE WITTE HERDER BIBLIOTHEEK. Zwitserse Witte Herders sinds 1989. In de Bibliotheek. De geschiedenis van het ras, vanaf de oorsprong tot de erkenning van 2011 en de ontwikkeling t/m 2018.
boxsprings
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
NL FR DE EN. DE WITTE ZWITSERSE HERDERSHOND. ONZE DEKREUEN Europees Kampioen! Gezondheid is onze specialiteit. Puppies van kampioenouders. 1 jaar garantie. The White Wolves. Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.: zwarte neus, sterke pigmentatie.
ontstoppen wc
Erijane witte herder kennel Erijane.
Onze reuen zijn allemaal HD vrij, ED vrij, MDR1 vrij en MH vrij, 2 reuen zijn DM drager. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties. De pupjes groeien in huis op en krijgen een perfecte socialisatie, ze gaan mee in de auto, spelen met kleine kinderen en horen alle mogelijke vreemde geluiden. Voor informatie over onze honden of aankomende nestjes kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij fokken voornamelijk stokhaar, maar het komt wel voor dat wij af en toe langhaar in onze nesten hebben. Ons doel is vooral gezonde honden te fokken met een open en betrouwbaar karakter. Onze witte herders zijn lief, mooi, eerlijk en hebben veel will to please. Een hond waar je veel plezier aan hebt. Wij zijn in nederland lid van de zwitserse witte herdervereining NVBBS, FCI. en in duitsland zijn wij lid van de internationale hunderasseverein, UCI. Erijane Witte Herder Kennel.
berekenen
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Zwitserse Witte Herders. Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. De honden waarmee wij fokken zijn goedgekeurd voor fokdoeleinden en wij fokken conform het fokreglement van de rasverenigingen. De pups krijgen een stamboom van St.
vochtige muren verven
Van de Vossehoeve Egem Beschikbare Pups.
zweedse puzzel oplossing
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herder Kennel.
Wij fokken zo nu en dan een nestje Zwitserse Witte Herder pups, waarvan de combinatie van ouderhonden met zorg gekozen zijn. Tijdens de pupverwachting en pupperiode maken wij regelmatig foto's, zodat u de belevenissen en voortgang van het nest te allen tijde kunt volgen.
micro wkk
Zwitserse-witte-herder: fokkers, kennels, winkels, belgie, internationaal, dekreu.
Het Europese Paspoort. Huisdier Informatie Punt. Vakanties met jouw honden. Versvoer: honden en katten. Zelf uw hond verzorgen. Das groe Hundeforum. Zw.Witte Herder Forum. Weisse Schweizer Schaeferhund. White Swiss Shepherd. Zwitserse Witte Herder. De Witte Herder Site. Historiek en rasstandaard.
locksmith
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop