Meer resultaten voor zwitserse witte herder pups

zwitserse witte herder pups
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Nieuws over onze roedel: Golden Retrievers, Witte Herders, Alaskan Malamutes.
Deze zonnige week hebben ze kunnen genieten van de Ardense nazomerlucht terwijl ze nieuwsgierig op verkenning gingen rond het huis om daarna als roosjes in slaap te vallen. Onze Witte Herder Moonah is op 21/08 bevallen. Ze heeft 7 schattige puppies: 2 reutjes en 5 teefjes. Dit weekend ging gans de familie al op stap naar de Ardennen. Moonah vond het super om haar kroost mee te nemen in de camionette. Er zijn ondertussen al 5 pups vertrokken naar een nieuwe thuis.
Pups en pupinfo.
Pups en pupinfo. Hoeraaaaa, het is zover.na een goede voorbereiding bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als verrijking van uw gezin en uw leven. Bij de keuze van een fokker wilt u dan vast ook niet over één nacht ijs gaan en dat is precies wat de RZWH aanmoedigt.
Zwitserse Witte Herdershond.
Het gemiddelde gewicht van een reu is circa 30 40 kilo en van een teef 25 35 kilo. Het ras kent twee vachtvarianten, namelijk langstokhaar en stokhaar. Sommigen zijn van mening dat de langstokhaar een hele hoge aaibaarheidsfactor heeft, terwijl anderen juist de krachtige uitstraling van de stokhaarvariant erg weten te waarderen. Soms kan een Zwitserse Witte Herder even de kat uit de boom kijken.
Of Kimberly's' Pride.
Pride Webdesign 2016 Email: r.tilstra@upcmail.nl Tel: 0031 026-3212878. KIMBERLYS PRIDE ZWITSERSE WITTE HERDER BIBLIOTHEEK. Zwitserse Witte Herders sinds 1989. In de Bibliotheek. De geschiedenis van het ras, vanaf de oorsprong tot de erkenning van 2011 en de ontwikkeling t/m 2018.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.: zwarte neus, sterke pigmentatie.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Onze reuen zijn allemaal HD vrij, ED vrij, MDR1 vrij en MH vrij, 2 reuen zijn DM drager. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties. De pupjes groeien in huis op en krijgen een perfecte socialisatie, ze gaan mee in de auto, spelen met kleine kinderen en horen alle mogelijke vreemde geluiden. Voor informatie over onze honden of aankomende nestjes kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij fokken voornamelijk stokhaar, maar het komt wel voor dat wij af en toe langhaar in onze nesten hebben. Ons doel is vooral gezonde honden te fokken met een open en betrouwbaar karakter. Onze witte herders zijn lief, mooi, eerlijk en hebben veel will to please. Een hond waar je veel plezier aan hebt. Wij zijn in nederland lid van de zwitserse witte herdervereining NVBBS, FCI. en in duitsland zijn wij lid van de internationale hunderasseverein, UCI. Erijane Witte Herder Kennel.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Neem contact op via mail. Zwitserse Witte Herders. Onze hobby en passie. De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht.
Van de Vossehoeve Egem Beschikbare Pups.
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herder Kennel.
Via de button komt u op de pagina pupverwachting. De pups groeien op bij ons in de woonkamer en krijgen alle zorg, aandacht en socialisatie voor een optimale start. Ze krijgen een stamboom RvB, EU dierenpaspoort, DNA-profiel, worden gechipt, geënt en ontwormd en mid week 7 wordt de karaktertest afgenomen. Via de button komt u op de pagina met meer informatie over pups. Wij fokken zo nu en dan een nestje Zwitserse Witte Herder pups, waarvan de combinatie van ouderhonden met zorg gekozen zijn.
Zwitserse-witte-herder: fokkers, kennels, winkels, belgie, internationaal, dekreu.
Het Europese Paspoort. Huisdier Informatie Punt. Vakanties met jouw honden. Versvoer: honden en katten. Zelf uw hond verzorgen. Das groe Hundeforum. Zw.Witte Herder Forum. Weisse Schweizer Schaeferhund. White Swiss Shepherd. Zwitserse Witte Herder. De Witte Herder Site. Historiek en rasstandaard.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop