Meer resultaten voor zwitserse witte herder pups

zwitserse witte herder pups
Nieuws over onze roedel Alaskan Malamutes Zwitserse Witte Herders.
Tot 11u30 heeft ze gearbeid op deze hete zomerdag en 9 kloeke pups op de wereld gezet: 5 zwarte 4 wolfsgrijze. Moeder en pups maken het goed. Praktische info: zie puppy's/Alaskan' Malamute. Het is bijna zover.Nepal's' buik is ferm dik en de melkproduktie is op gang. Over een 3-tal weken zal de roedel een aantal puppy's' rijker zijn. Nepal is gedekt door Gipsy meer info onder Puppy's/Nesten. Reservaties zijn nog mogelijk. Binnenkort meer nieuws. Deze vernieuwde website is vandaag online gegaan. Het was een hele klus maar ik ben blij dat ik nu zelf eender wanneer de site kan aanpassen. Met dank aan Publi4U. Leven in de roedel. Les Basses 81. Waarom kiezen voor ons. Omdat we geloven dat mens en dier elkaar kunnen versterken. Omdat we kiezen voor de helende kracht van de natuurlijke elementen. Omdat we inzetten op gezonde en sociale honden. Omdat we op stap gaan in de prachtige Ardense natuur. Omdat je bij ons kunt overnachten. ZWITSERSE WITTE HERDER-PUPS: Begin maart 2019. GOLDEN DOODLE-PUPS: Zomer 2019. ALASKAN MALAMUTE-PUPS: vermoedelijk eind 2019. Leven in de roedel. Zwitserse Witte Herder / White Swiss Shepherd.
check backlinks
Pups en herplaatshonden.
Hoeraaaaa, het is zover.na een goede voorbereiding bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als verrijking van uw gezin en uw leven. Bij de keuze van een fokker wilt u dan vast ook niet over één nacht ijs gaan en dat is precies wat de RZWH aanmoedigt. Bekijk als aanstaande pupkoper zo veel mogelijk websites, vraag informatie bij de fokkers van uw keuze over de ouders, de gezondheidsuitslagen, naar de verblijfplaats van de pups en ook wat de fokker doet aan de socialisatie van de pups.
vakantie tenerife vanaf eindhoven
Zwitserse witte herder Dierenhof Debrabandere.
Zwitserse witte herder. Zwitserse witte herder. Algemeen voorkomen: Krachtige, goed gespierde, middelgrote hond met een vloeiende belijning. Schofthoogte: reuen 60 66 cm, teven 55 61 cm. Gewicht: reuen 30 40 kg, teven 25 35 kg. Vacht: Middellang, dicht, goed aanliggend stokhaar of lang stokhaar met rijke wollige ondervacht, op het hoofd en aan de voorzijde van de benen korter haar; wit.
Matrassen
Of Kimberly's' Pride.
Pride Webdesign 2016 Email: r.tilstra@upcmail.nl Tel: 0031 026-3212878. KIMBERLYS PRIDE ZWITSERSE WITTE HERDER BIBLIOTHEEK. Zwitserse Witte Herders sinds 1989. In de Bibliotheek. De geschiedenis van het ras, vanaf de oorsprong tot de erkenning van 2011 en de ontwikkeling t/m 2018.
houten bijgebouwen
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
verwarming installateur
Erijane witte herder kennel Erijane.
Onze reuen zijn allemaal HD vrij, ED vrij, MDR1 vrij en MH vrij, 2 reuen zijn DM drager. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties. De pupjes groeien in huis op en krijgen een perfecte socialisatie, ze gaan mee in de auto, spelen met kleine kinderen en horen alle mogelijke vreemde geluiden. Voor informatie over onze honden of aankomende nestjes kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij fokken voornamelijk stokhaar, maar het komt wel voor dat wij af en toe langhaar in onze nesten hebben. Ons doel is vooral gezonde honden te fokken met een open en betrouwbaar karakter. Onze witte herders zijn lief, mooi, eerlijk en hebben veel will to please. Een hond waar je veel plezier aan hebt. Wij zijn in nederland lid van de zwitserse witte herdervereining NVBBS, FCI. en in duitsland zijn wij lid van de internationale hunderasseverein, UCI. Erijane Witte Herder Kennel.
led tl
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Zwitserse Witte Herders. Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. De honden waarmee wij fokken zijn goedgekeurd voor fokdoeleinden en wij fokken conform het fokreglement van de rasverenigingen. De pups krijgen een stamboom van St.
fortis
Van de Vossehoeve Egem Beschikbare Pups.
actie auto leasen
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herder Kennel.
Via de button komt u op de pagina met meer informatie over pups. Wij fokken zo nu en dan een nestje Zwitserse Witte Herder pups, waarvan de combinatie van ouderhonden met zorg gekozen zijn. Tijdens de pupverwachting en pupperiode maken wij regelmatig foto's, zodat u de belevenissen en voortgang van het nest te allen tijde kunt volgen.
iused
Zwitserse-witte-herder: fokkers, kennels, winkels, belgie, internationaal, dekreu.
Het Europese Paspoort. Huisdier Informatie Punt. Vakanties met jouw honden. Versvoer: honden en katten. Zelf uw hond verzorgen. Das groe Hundeforum. Zw.Witte Herder Forum. Weisse Schweizer Schaeferhund. White Swiss Shepherd. Zwitserse Witte Herder. De Witte Herder Site. Historiek en rasstandaard.
hergroeperen leningen
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
2dehands auto be
Witte herder Honden 2dehands.be.
Al onze pups hebben alle v. 29 maart 2019 2042: Kasterlee Tielen. Witte herder teefje 6 maand. leukepuber pups huiselijk opgevoed gewent aan kinderen en andere dieren voorzien van 3 vaccinaties3, ontworming kuren, microchip Europees pasp. 29 maart 2019 1029: Rijkevorsel.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop