Op zoek naar mechelse herder pup?

mechelse herder pup
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders. Onze Mechelaars zijn getest op Heup en Elleboogdysplasie Als ook zal er van de puppy's' een DNA genomen worden voor de echtheid van de afstamming Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid. Wij fokken in een lijn van werkhonden, waakhonden, africhting voor pakwerk, Bewaking of politiehond, Maar ook in de lijn van een trouwe familiehond met een zacht karakter, maar wel als waker. Wij staan steeds ter uwer beschikking voor uw vragen over de Mechelaar, begeleiding of advies, en gaan graag met u op zoek naar een geschikte Mechelaar. Ook na aankoop van een pup kan je steeds met u vragen bij ons terecht.
puppy training
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Ze werd gered uit het dodenstation waar ze werd binnen gebracht, dat is enorm zwaar geweest voor Vyron. Iemand die het ras kent en wil werken met zijn hond heeft aan Vyron een echte kanjer. Hij is een typische Mechelse herder.
mechelen wat te doen
Mechelse herder pups Honden 2dehands.be.
Wij hebben een nestje mooie blauwe en blue fawn Mechelse herder pup. 20 december 2018 0923: Kasterlee Lichtaart. mechelse herder pups met stamboom-partic.liefhebber. We hebben een prachtig nestje mechelse herder pupjes, nog reutjes en teefjes beschikbaar.Beide ouders beschikken over een sint hubertus stambo.
wordpress seo
Hondenvrienden.be Vraagje opvoeding mechelse herder pups.
Niet bij allemaal, nun pup die in mijn armen hangt, krijgt meteen een correctie. Maar een pup die in huis plast, ga ik niet gaan corrigeren. Geslacht: Re: Vraagje opvoeding mechelse herder pups. Reactie 14 Gepost op: augustus 18, 2008, 204129.:
auto verkopen
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
Mechelse herder reu afgerichte politiehond 20 maanden mooie. Mechelse herder reu afgerichte politiehond 20 maanden mooie sporthond of Bewakingshond en zeer mooie hond zeer goede beet mooie bewakingshond. 21 december 2018 2313: Dessel. Mechelse herder afgerichte reu politiehond 2.jaar nvbk c.3.
kleine lening
Honden Veeweyde-Turnhout.
Meld het hier. U bent hier. Home Onze dieren. ras geslacht Afbeelding leeftijd status. mix golden retriever. Reu / steriel. Reu / steriel. Reu / steriel. mix border collie. Reu / steriel. Teef / steriel. Reu / steriel. Teef / steriel.
zilverenloop.be.
In de bosrijke omgeving van Kalmthout kabbelt het beekje de Zilveren Loop. Zo rustig als het beekje kabbelt, zo energiek zijn onze Mechelse herders. Echte werkhonden waarbij karakter voorop staat. Van de Zilveren Loop. Trouw, waaks, levendig, krachtig en sociaal, typische eigenschappen van de Mechelse herder.
Beweging training: de jonge hond Vets Co.
Teveel beweging op jonge leeftijd is slecht, maar te weinig beweging ook! In het eerste levensjaar van de pup moet hij leren te bewegen, en leren alles goed timen: kracht, snelheid en richting. Co├Ârdinatie moet geoefend worden om een goede en vlotte beweging te krijgen.
Fokker Mechelse Herder gezocht Mechelse Herder kopen.
Kardinaal Cardijnlaan 27. De Mechelse Herder is een hond waarop we als Belg terecht fier mogen zijn. Wereldwijd wordt de Mechelse Herder geapprecieerd, en dan vooral door hondensportliefhebbers en politiemensen. Twee gebieden waarin de Mechelse Herder tot de besten behoort.
Mechelse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Mechelse herder pups. Mechelse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Mechelse herder pups. Mechelse herder, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Mechelse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
De Mechelse Herder is een waakhond, politiehond, sporthond en gezinshond. De Mechelse Herder is een waakzame en actieve hond. Naast zijn aangeboren geschiktheid als bewaker van de kudden beschikt de Mechelse Herder over de eigenschappen van waakhond voor huis en erf.
Mechelse herder Herdershonden.nl.
De Mechelse herder heeft een dominant karakter van nature en heeft daarom een strenge en vooral consequente opvoeding nodig. Met een juiste opvoeding is een Mechelse herder gehoorzaam en bovendien geschikt als gezinshond. Een Mechelse herder is erg actief en heeft dagelijks voldoende beweging nodig.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder