Resultaten voor Werklijn Duitse Herders

Werklijn Duitse Herders
King Ra'Zac' Wolfsgrauwe Werklijn Duitse HerdersKing Ra'Zac.'
SEO Page Optimizer France
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Duitse herder pups. Duitse herder, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindelijk.
grijper graafmachine
Over ons.
De nakomelingen van Kimble en Ayca laten zien zeer geschikt te zijn voor de hondensport en staan ook regelmatig op een regionaal of zelfs het nationale kampioenschap. Duitse Herders uit de werklijn zijn ook prima huishonden, de sociale eigenschappen vinden wij erg belangrijk voor de hond.
seo health check
Kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Ze zijn aangekeurd door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus en hebben een FCI-stamboom. Onze Duitse Herders behoren tot de werklijn wat maakt dat zij een rechte rug hebben en minder problemen aan de heupen en ellebogen. Wij fokken volledig zwarte herders.
Checking
Duitse herder, info over het ras infobron.nl.
Er zijn eigenlijk twee soorten, namelijk de lijn voor de show en de werklijn. De Duitse herders voor de showlijn zijn meestal zwartroodbruin en hebben een aflopende rug en ze zijn ook groter en zwaarder. De honden voor de werklijn zijn wat kleiner en vaak grauw of zwart van kleur.
Van het Berkenmeer Negundor, mechelaars, malinois, werkhonden, mechelaar, werklijnen, riesenschnauzers, pup, pups, puppy, puppy's, chiot, chiots, welp, welpen, riesen, schnauzer, schnauzers, duitse he
Marc was verschillende malen deelnemer aan de Wereldkampioenschappen FCI en FMBB met onze eigen fok Negundor Cobe, in 1996 won hij de Grote Prijs van België met zijn Duitse Herder Feherretid Harrie en in 2009 won hij deze titel met Negundor Cobe, Jeannine won ditzelfde jaar met Negundor Cobe het Kampioenschap Belgische Herders.
ROCARZJA Over Ons.
We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard. Daarom trachten wij combinaties te maken tussen goeie verervers. Wij werken allebei met één of meerdere duitse herders in de sport, door samen te werken en te overlegen proberen we de beste resultaten te behalen.
Verwacht Duitse Herder Pups Benzoo.
of plaats zelf een advertentie. Verwacht Duitse Herder Pups. Gebruikshondenkennel von Spitzbubezwinger Fokker van Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Maria Bruynseels Bavo Piron Bevelse Steenweg 53 B-2270 Herenthout België Tel: 014/51 38 94. Staat ter dekking: Duitse herder met stamboom ablitz.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Bij sommige fokkers en/of rasverenigingen wordt bij het fokken uitsluitend gelet op de eigenschappen die de te fokken hond vooral moet hebben. Bij de Duitse herders bijvoorbeeld is daardoor een werklijn en een showlijn ontstaan. De werkhonden worden met name gefokt op dominantie, werklust en gehoorzaamheid, terwijl de showlijn uitsluitend wordt gefokt op exterieur eigenschappen.
Oudduitse Herder www.kennelvanderheigrave.nl.
De Oost Duitse lijn is vooral werklijn en hebben vaak donkere vacht en zijn geblokter van bouw. De West Duitse lijn is vaak blonder van kleur en zijn minder geblokt en lijken daardoor meer op de Duitse Herder. De Oudduitse herder zijn van nature evenwichtigstabielzelfverzekerdspontaan.

Wij streven naar het fokken van gezonde, eerlijke en belastbare honden. Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest.
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
De Duitse Herdershond is één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld. Duitse Herders worden o.a. ingezet als politiehond, speurhond, geleide hond, waakhond, verdedigingshond en gezinshond. De Duitse Herder, die van oorsprong uit Duitsland komt, is groot, gestrekt, krachtig en gespierd. Duitse Herder Showlijn of Werklijn?

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder