Zoeken naar Werklijn Duitse Herders

Werklijn Duitse Herders
Home Kennel" van het Zuidpark."
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden. Welkom bij LinkNet, startpagina Belgiƫ Nederland Linknet. Ontstaan Kennel van het Zuidpark. Kennel Van het Zuidpark is op 3 december 1984 opgericht door Wim van Dijk en Mar van den Heuvel. De naam is ontstaan vanwege het feit dat wij toen tegenover het Zuidplantsoen in Delft woonden. Na mijn scheiding ben ik Mar in 1994 zelfstandig verder gegaan. Ik woon nu alweer 22 jaar in Naaldwijk. Stammoeder van de Kennel was Freia van Sulieseraad, een Boy van Grawenhof dochter. De bedoeling was om uit het eerste nest een reu aan te houden, maar er werden zes teven geboren, waar we Assie van het Zuidpark Kkl.Ia, VH2 zeer uitgesproken hebben aan gehouden, de 1ste hond waarmee de naam VAN HET ZUIDPARK tot nu toe is opgebouwd. De stamvolgorde is als volgt Assie, Dahra, Quinta, Zomby, Dezhra, Lotte, en nu Qishtar van het Zuidpark. Enkele bekende Zuidparken zijn o.a: Joery vh Zuidpark VH3 met 3 jaar vierde op het NK. Clive vh Zuidpark, VH3, SchH.3. Clive was Provinciaal Kampioen van Zuid Holland in 2002 en kwam in het jaar 2004 en 2005 uit tijdens de WUSV voor Zuid-Afrika.
noodverlichting
oudduitse herder.
Oudduitse Herder Hondencentrum. Omdat de Oudduitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen. Duitse herder pups Honden 2dehands.be.
verlovingsring
Kynologie Duitse Herders Club Waregem.
Vragen in verband met tentoonstellingen zullen we met plezier beantwoorden. De agenda voor de shows of evenementen is beschikbaar en we herinneren er iedereen tijdig aan waar en wanneer deze doorgaan." Copyright 2015 Duitse Herders Club Waregem. Sitemap Created by Media Flux.
Phishing
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.
awareness
Alles over de Duitse herder! Lees het bij PerfecteHond.nl. Alles over de Duitse herder! Lees het bij PerfecteHond.nl.
Qua uiterlijk konden deze herdershonden nog wel wat van elkaar verschillen. De Duitse herder is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld de blinde geleide hond maar hij is ook zeker geschikt als gezinshond. Uiterlijk Duitse Herder. Bij het gemiddelde gewicht van de Duitse herder ligt het er aan of je hond een mannetje of een vrouwtje is.
Spanplafond prijs
van de Moezenbulte.
Graag sluiten wij ons aan bij de slogan: Duitse herdershonden fok is gebruikshonden fok. Wij wensen u veel plezier met onze site, en hopen u te mogen begroeten als U verder interesse heeft in de aanschaf van. een Duitse Herders hond.
stereo versterker best getest
Werklijn Duitse Herders
Onze honden zijn geschikt als sporthond in verschillende disciplines maar zeker ook als huishond. Wij fokken slechts af en toe een nestje en gaan hierbij zeer selectief te werk bij de keuze van de reu die we gebruiken voor onze, door onszelf opgeleide en geselecteerde, teven. Wij streven naar het fokken van gezonde, eerlijke en belastbare honden. Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest.
houten speelgoed
Duitse herder Wikipedia.
Zie ook de lijst van FCI-nummers. Lijst van hondenrassen. het blaffen van een Duitse herder. De Duitse herder is een herdershond die van oorsprong uit Duitsland komt. Het is een gebruikshond voor diverse doeleinden, maar ook geschikt als gezinshond. 5 Erfelijke ziekten. 7 Externe links. De Duitse herder is doorgaans middelgroot, licht gestrekt en krachtig. De knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast. Belangrijke verhoudingen in maat: de schofthoogte is volgens de rasstandaard tussen de 60 en 65 cm voor reuen, bij een teef is dit tussen de 55 en 60 cm. In de praktijk zijn er, voornamelijk in de showlijn, veel Duitse herders groter dan de rasstandaard voorschrijft. Reuen worden veelal gemeten tussen de 60 en 70 cm schofthoogte, en teven tussen de 55 en 63 cm schofthoogte. De romplengte overtreft de maat van de schofthoogte met ongeveer 10 tot 17%. Een reu weegt gemiddeld 30 tot 40 kg en een teef 22 tot 32 kg. De vachtkleur is overwegend zwart en lichtbruin of wolfsgrauw. Er zijn ook compleet zwarte Duitse herdershonden. Qua uiterlijk is er een groot verschil tussen de zogenaamde showlijnen" kynologische lijn en de meer oorspronkelijke werklijnen" africhtingslijn.
google adwords
Duitse herder Standaard Boekhandel.
Dit boek behandelt de Duitse herdershond in al zijn facetten. De vrij recente ontwikkeling van dit door mensenhanden gecultiveerde ras. De Duitse herder is niet alleen een werkhond bij uitstek, maar ook een fijne gezinshond. De Duitse herder is uitermate geschikt om aan diverse sporten mee te doen.
stelvoeten
Duitse herder, info over het ras infobron.nl.
Er zijn eigenlijk twee soorten, namelijk de lijn voor de show en de werklijn. De Duitse herders voor de showlijn zijn meestal zwartroodbruin en hebben een aflopende rug en ze zijn ook groter en zwaarder. De honden voor de werklijn zijn wat kleiner en vaak grauw of zwart van kleur.
social media marketing
Herder uit werklijn HondenForum.
Als het echt een superpittige lijn zou zijn, dan zou de fokker dit wel meegeven. Bodhi is half werklijn, maar qua karakter vind ik hem 100% werklijn hoor. Ondanks dat hij best pittig is, is hij ook gewoon een lieve knuffel die thuis rustig is. 24 mei 2012 om 1213.: Bedankt voor jullie reacties., Onze Saarloos kan goed alleen zijn, hij kan in de kennel maar ook los in onze tuin als we weg zijn. s Avonds slaapt hij gewoon los in huis. Het klopt dat een Saarloos niet wil werken, hij heeft wel veel beweging nodig, maar buiten zijn wandelingen is hij erg lui maar donders slim. Vooral mijn man vindt het erg fijn om een hond te krijgen die graag in beweging wil komen. Hij mist dat omdat onze herder er niet meer is.
aflossingstabel lening
Welkom Duitse Herder kennel van de Hooidonkse Watermolen in Weert.
Hiervan zijn nog 2 teefjes beschikbaar. In 2001 zijn we op zoek gegaan naar een Duitse herder die paste bij ons gezin en toekomst plannen. Op de show in Arnhem in 2002 zijn we Joke Wolferen van Os tegen gekomen met haar reu Quino.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder