Op zoek naar Werklijn Duitse Herders?

Werklijn Duitse Herders
Duitse herder Standaard Boekhandel.
Dit boek behandelt de Duitse herdershond in al zijn facetten. De vrij recente ontwikkeling van dit door mensenhanden gecultiveerde ras. De Duitse herder is niet alleen een werkhond bij uitstek, maar ook een fijne gezinshond. De Duitse herder is uitermate geschikt om aan diverse sporten mee te doen.
Ranking
Duitse Herder Kennels.
Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Bevelsteenseweg 53, B-2270 Herenthout B. 014/513894 of 0498/339657. Kennel Von" der Blitse Düne." Kennel Van" het Chainpark." Africhtingslijnen, temperamentvol, sociaal. Oranjedijk 20, 4515 NA IJzendijke. Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden. Kraaienstraat 16, 2623 HS Delft.
Com
Alles over de Duitse herder! Lees het bij PerfecteHond.nl. Alles over de Duitse herder! Lees het bij PerfecteHond.nl.
Qua uiterlijk konden deze herdershonden nog wel wat van elkaar verschillen. De Duitse herder is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld de blinde geleide hond maar hij is ook zeker geschikt als gezinshond. Uiterlijk Duitse Herder. Bij het gemiddelde gewicht van de Duitse herder ligt het er aan of je hond een mannetje of een vrouwtje is.
raamfolie karwei
van de Moezenbulte.
Graag sluiten wij ons aan bij de slogan: Duitse herdershonden fok is gebruikshonden fok. Wij wensen u veel plezier met onze site, en hopen u te mogen begroeten als U verder interesse heeft in de aanschaf van. een Duitse Herders hond.
muursticker
fokkerij KIRIDESJA.
Echter de honden welke wij gezamenlijk hebben gefokt waren honden zuiver geselecteerd op de werklijn, belastbaarheid en driften. Sinds 2001 fok ik dus duitse herder onder mijn eigen kennelnaam Kiridesja deze honden zijn alleen maar honden uit bewezen werklijnen. Voor actuele nesten verwijs ik u naar de rubriek Nesten, hierin staan de nesten waarvan eventuele pups te koop komen of verwacht worden.
invoerrecht
Duitse Herder Honden.be.
De werklijn, ook wel africhtlijn genoemd, wordt overwegend gefokt als werkhond. Het karakter van de werklijn is vaak iets pittiger dan de showlijn, maar beide zijn ook geschikt als huishond. Grootte: 55 65 cm. Gewicht: 22 40 kg. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden.
student
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Duitse herder pups. Duitse herder, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
tanden bleken
Duitse herder, info over het ras infobron.nl.
Er zijn eigenlijk twee soorten, namelijk de lijn voor de show en de werklijn. De Duitse herders voor de showlijn zijn meestal zwartroodbruin en hebben een aflopende rug en ze zijn ook groter en zwaarder. De honden voor de werklijn zijn wat kleiner en vaak grauw of zwart van kleur.
auto verzekeren
Duitse herder Wikipedia.
In de praktijk zijn er, voornamelijk in de showlijn, veel Duitse herders groter dan de rasstandaard voorschrijft. In de praktijk worden reuen veelal gemeten tussen de 60 en 70 cm schofthoogte, en teven tussen de 55 en 63 cm schofthoogte.
schoonmaakbedrijf franeker
Welkom Duitse Herder kennel van de Hooidonkse Watermolen in Weert.
Hiervan zijn nog 2 teefjes beschikbaar. In 2001 zijn we op zoek gegaan naar een Duitse herder die paste bij ons gezin en toekomst plannen. Op de show in Arnhem in 2002 zijn we Joke Wolferen van Os tegen gekomen met haar reu Quino.
schoonmaakbedrijf zuid holland
ROCARZJA Over Ons.
We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard. Daarom trachten wij combinaties te maken tussen goeie verervers. Wij werken allebei met één of meerdere duitse herders in de sport, door samen te werken en te overlegen proberen we de beste resultaten te behalen.
polo bedrukken
Over ons.
De nakomelingen van Kimble en Ayca laten zien zeer geschikt te zijn voor de hondensport en staan ook regelmatig op een regionaal of zelfs het nationale kampioenschap. Duitse Herders uit de werklijn zijn ook prima huishonden, de sociale eigenschappen vinden wij erg belangrijk voor de hond.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder