Op zoek naar mechelse herder fci?

mechelse herder fci
Mechelse herder Wikipedia.
Chien de Berger Belge Belgische herder. FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder. Lijst van hondenrassen. De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variëteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd.
Autoverzekering
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met FCI stam. mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met FCI stamboom orto is zeer sociaal super mooie groote hond goede beet en schotvast super be. 25 maart 2018 1449: Dessel. mechelse herder reu 2.jaar afgerichte politiehond zeer goede.
Mechelen
Mechelse herdershond Bhv The-Max.
Fci groep 1: Herdershond en veedrijvers. Herkomst: Aan het einde van de 19e eeuw kwamen er in België een heel scala aan honden van onduidelijke afkomst voor die werden ingezet voor het hoeden en bewaken. Door ze te hergroeperen ontstonden vier varianten van de zogenoemde Belgische herdershonden, met name, de tervuerense, laekense, mechelse herder en groenendaeler.
schoonmaakbedrijven
Mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met FCI stam A vendre 2ememain.be.
Annuler la recherche détaillée Annonces similaires. L'annonce' intitulée mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met FCI stam a malheureusement été supprimée. mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met FCI stamboom orto is zeer sociaal super mooie groote hond goede beet en schotvast super bewakingshond en verdedigingshond!
Mechelse herder pups met erkende fci stamboom 2dehands.be.
mechelse herder afgerichte politiehond met fci stamboom. mechelse herder afgerichte politiehond afgerichte ring hond FCI stamboom orto is zeer sociaal super mooie groote hond goede beet en schotvast. 6 mei 2018 1203: Dessel. mechelse herder reu 2.jaar afgerichte politiehond zeer goede.
Ras Standaard Belgische Herdershond.
VACHT EN VARIETEITEN.: Daar de beharing bij de Belgische herdershonden verschilt in lengte, richting, aanblik en kleur, werd dit als criterium gekozen om een onderscheid te maken tussen de vier rasvariëteiten: de Groenendaeler, de Tervuerense herder, de Mechelaar of Mechelse herder en de Laekense herder.
Nestaankondiging Bij Kennel Van De Drijvershoeve" Nest Mechelse Herders Met FCI Stamboom. te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Nestaankondiging bij Kennel van de Drijvershoeve" nest Mechelse Herders met FCI stamboom. 188 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Verwacht 24 april nest Mechelse Herders met FCI stamboom. Dit wordt het derde herhalingsnest uit de combinatie van mijn Mechelse Herder Taco van de Pioniershof, roepnaam Timbo staat uitgebreid op bloedlijnen o.n.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Belgische Herdershond, Mechelse.
Mechelse herders verharen doorgaans tweemaal per jaar en ondanks hun korte vacht zorgen ze dan voor flink wat haren in huis. De rasverenigingen; Nederlandse Vereniging voor Belgische Herdershonden en Belgische herder Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Belgische herdershond, Mechelse. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen. FCI groep 1: Herdershonden en veedrijvers.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder