Op zoek naar oud duitse herder?

oud duitse herder
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt. Bij één van deze nestjes werden puppys met langstokhaar geboren en wij vonden deze honden prachtig. Zo is onze liefde gegroeid voor de Oudduitse herders en hebben wij in 2013 besloten een eigen kennel te beginnen. Op deze website willen we u graag informeren over onze honden en de nestjes die wij fokken. 25 02, 2018. kvd_luuk 2018-02-25T2024210000: Fotos Coby van t Neerland. 25 februari 2018 0 reacties. 21 06, 2017. kvd_luuk 2017-06-25T2220150000: Pups van Aife en Jardan 1 één week oud!
ikea
Even voorstellen Van op den Oek.
Wij wonen op een hoek en met het dialect van zeeland heb ik daar een combinatie van gemaakt vandaar de kennelnaam; Van op den Oek. Wij hebben twee honden, Duitse herder Luna en Oudduitse herder Mara, deze twee zijn onafscheidelijk.
action led lamp
Duitse Herder Club Nederland.
Duitse Herder Database. Show archief 2018. Inventarisatie 29 april 2018. Inventarisatie archief 2018. Soesterduinen 17 juni 2018. Wandel archief 2018. 31 juli 2018. De pupinfo is weer bijgewerkt. Fee Jace zijn de trotse ouders geworden van de Magic 9, 8 teefjes en 1 reu.
darten
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Foto s Oudduitse Herder. Land van oorsprong: Duitsland. Algemeen voorkomen: De Oudduitse herder is geen oud ras. Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden.
mkb
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
De LSOHV zal zich meer richten op vergelijkbare zusterverenigingen in het buitenland en zoekt op verschillende gebieden zoals gezondheid, afstemming op het gebied van shows, keurmeesters etc, samenwerking met verenigingen binnen de landsgrenzen. De LSOHV is er niet alleen voor de fokkers maar zeker ook voor de liefhebbers van de Oudduitse Herder.
Home.
Vanaf mijn 10e levensjaar stond er op ieder verlanglijstje van mij: Duitse Herder, tot wanhoop van mijn ouders. Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
Of Koda's' Place Home.
Op deze pagina's' kun je informatie vinden over de oud Duitse Herder Langhaar en de Maine Coon. Mijn baasjes zijn kleinschalig bezig om deze honden en katten te fokken, zelf heb ik de eer gehad om als eerste een nestje te bezorgen bij hun, dit heb ik gedaan met een dame die ook hier woont.
licg.nl Duitse Herder.
De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken. Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond. De Duitse Herder is een van de populairste rassen in de wereld. Het ras wordt ingedeeld bij rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Duitse Herders worden ongeveer twaalf tot dertien jaar oud.
Over ons.
Wij hebben vroeger thuis altijd veel dieren gehad, honden, katten, vogels, vissen, het was echt een beestenboel bij ons thuis. Qua honden ben ik met herders opgegroeid, dat waren Belgische, Hollandse en Duitse Herders. Dus eigenlijk weet ik niet beter. Mijn vorige 2 honden waren Belgische Herders, een Groenendaeler en een Tervuerense. Deze mochten allebei niet oud worden, ze werden maar 5 jaar oud. Na ruim een half jaar na de dood van mijn laatste hond ben ik op zoek gegaan naar een andere hond, het moest uiteraard een herder worden, het liefst een langhaar, maar wat voor één? Op internet kwam ik toen de Oudduitse Herder tegen en was meteen verkocht.
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
Het is daarmee een middelgrote hond. De raskenmerken voor de Oudduitse herder zijn goed gespierd, licht gestrekt, krachtig, evenwichtig, een rechte rug en langstokhaar. De vacht van deze honden is lang en kan verschillende kleuren hebben, zoals zwart en bruin, geel bruin, zwart en wolfsgrauw. De Oudduitse herder stamt af van de Duitse Herder langstokhaar.
VHV de IJsselmond Oud Duitse herder.
OUD DUITSE HERDER. Herkomst: De Oudduitse herder is geen oud ras. Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Algemeen voorkomen: De Oudduitse herder is middelgroot, krachtig gebouwd en goed gespierd, de botten droog en de totale structuur vast.
Rasstandaard Oudduitse Herder.
Wie zijn wij. Aanmelding ODH pup info. De Oudduitse Herder. Rasstandaard Oudduitse Herder. A Amory nest. One happy family. Andere leuke links. Rasstandaard Oudduitse Herder. De Oudduitse Herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder