Op zoek naar oud duitse herder?

oud duitse herder
Eigenschappen van de Oud Duitse herder Odin, onze oudduitse herder.
Eigenschappen van de Oud Duitse herder. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen, zoals Gedrag en Gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, breitensport enz.
koffiezetapparaat
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Oud Franse vintage beeld verweerde gipsen hond Duitse herder. Mooie verweerd beeld van duitse herder uit frankrijk 5418basis hoogte38cm: bieden vanaf 21.50 Zie ook mijn andere advertenties. waakbord Oud Duitse Herder Dibond. Nieuw premium quality waakbord met uw favoriete hond erop.
medium
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
parker
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
Sinds 2012 wonen we in Koewacht, net over de Nederlandse. Het is een klein, oud hoevetje, maar met een heel grote tuin., wat onze honden zeer op prijs stellen. Samen met Jef heb ik reeds 25 jaar ervaring met herders. lid geweest van hondenvereniging H.V.Ter Schelde te Temse. Belgiƫ, waar we aan zowel pups als wedstrijdspelers hebben les. Het was op een gehoorzaamheidswedstrijd dat ik een geweldige. herder zag: mooi uiterlijk, robuust, een rechte rug en een lange.
google advertentie
Oudduitse herder kennel Von Blitzen Wierden// Pups Februari 2019.
De Oudduitse herder is geen oud ras. Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. De Oudduitse Herders hebben een imposante uitstraling met prachtige lange haren.
JES
Oudduitse Herder kennel van menn merieje.
Klaarkomen
Welkom.
Wij zijn Eric en Lily ten Brucke en wij wonen in het mooie landelijke Drenthe. Wij zijn liefhebbers van de oud duitse herder vanwege hun uitstraling., mooie lange vacht en stabiele karakter. Inmiddels hebben wij drie kanjers waar wij heerlijke lange wandelingen mee kunnen maken en die ons leven verrijken.
Puppyplaats.nl Oudduitse Herdershond pups aangeboden.
Mooie donkere en grauwe ODH pups! Bekijk onze website voor meer informatie of bel ons. Wij, van de Ooghduyne Pietertjeshoeve hebben nog enkele oud Duitse herder pups beschikbaar. Wij, van de Ooghduyne Pietertjeshoeve hebben nog enkele oud Duitse herder pups beschikbaar.
Oudduitse Herder.
Fame is een Oudduits herder teefje dat geboren is op 22 oktober 2007 bij kennel van Stoopy in Puth. Haar ouders zijn Angel von Galatasary en Campo von de Flammert. Fame is uitgegroeid tot een leuke, spontane en mooie dame.
Duitse herder Herdershonden.nl.
De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Moeder en pups doen het super. Er zijn nog enkele reutjes beschikbaar. Lees verder over pupdate, de pups van Raven en Bro zijn geboren. Geschreven op 30-11-2018 1601.: Wij zijn op zoek naar een permanent gastgezin voor dit Duitse Herder Langhaar teefje.
Rasstandaard Oudduitse Herder.
Wie zijn wij. Aanmelding ODH pup info. De Oudduitse Herder. Rasstandaard Oudduitse Herder. A Amory nest. One happy family. Andere leuke links. Rasstandaard Oudduitse Herder. De Oudduitse Herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder