Meer resultaten voor oud duitse herder

oud duitse herder
Oudduitse Oudduitse Herder Herder // // Kennel Home. von de Flammert.
Op deze website willen wij jullie informeren over onze kennel en de oudduitse herder in het algemeen. Onze oudduitse herder kennel is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Maasduinen in Nieuw-Bergen, te Limburg. Kennel von de Flammert. Joke en Geert Derckx.
keuken stelpoten
Werkstuk Biologie Oud duitse herder Scholieren.com.
Bij de Oud Duitse Herder valt ook op dat zijn ruglijn minder schuin naar achteren afloopt, zoals bij de meeste Duitse Herdershonden het geval is. De ruglijn van de Oud Duitse Herder loopt recht, zonder dat de achterbenen stijl staan.
Mediamarkt
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups. G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest I-L. I-nest oudduitse herder pups.
dameshorloge zwart
De Oudduitse herdershond Dier en Natuur: Huisdieren.
De Oudduitse herder lijkt zoals zijn naam al doet vermoeden op de Duitse herder. Dit artikel zal wat meer informatie geven over de Oudduitse herder en de verschillen met de Duitse herder. Het verschil tussen de Duitse herder, Duitse herder langstokhaar en Oudduitse herder.
schilderwerk
Knightwatch.
Het HondenForum Bekijk onderwerp oud duitse herder.
Een oud duitse herder word gefokt uit een langstokhaar duitse herder.Pas als de herder uit 2 generatie's' slangstokhaar duitse herder word gefokt is het een Oud Duitser.Dat je verschillende type's' hebt komt omdat er met werklijnen en kynologische lijnen word gefokt.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
De LSOHV zal zich meer richten op vergelijkbare zusterverenigingen in het buitenland en zoekt op verschillende gebieden zoals gezondheid, afstemming op het gebied van shows, keurmeesters etc, samenwerking met verenigingen binnen de landsgrenzen. De LSOHV is er niet alleen voor de fokkers maar zeker ook voor de liefhebbers van de Oudduitse Herder.
AngelofWassenaer-ODH Fokker-Kennel van Oudduitse Herders.
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Wij selecteren inmiddels alweer ruim 10 jaar op dezelfde eigenschappen als de richtlijnen waarop gefokt wordt binnen de verschillende Oud Duitse herder verenigingen zoals de DHCN. De Duitse herder langhaar is sinds 1 januari 2011 een erkend variëteit geworden waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn!
Oudduitse Herder Kennel van de Ruychehoeve Startpagina Facebook.
Contact Oudduitse Herder Kennel van de Ruychehoeve on Messenger. Of Koekkoek's' Rott's.' Angel Diego Duitse LangHarige Herders. Automobielbedrijf Van Hest. Auto, vliegtuig, boot. Oudduitseherder pups Loena en Bear. Huge PPC Lover. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 5 weken oud en gedaan met de rust op de Ruychehoeve Er is nog een zwart teefje en een zwart reutje beschikbaar. Oudduitse Herder Kennel van de Ruychehoeve.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
In samenwerking met kennel Cookies Inc verwachten we eind mei Duitse Herder langstockhaar pups F.C.I. De moeder van deze pups, Jackie, hebben wij zelf geimporteerd uit Engeland. Zij heeft een in Nederland Niet Erkende Kleur NEK die wij zelf juist prachtig vinden.
Rasspecifiek hondenvoer Oudduitse herder Yourdog.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld: Hond van 3 jaar oud en 40kg krijgt 40 x 12 gram 480 gram voer per 24 uur. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om Oudduitse herder te beoordelen Reactie annuleren.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder