Meer resultaten voor stamboom mechelaar

stamboom mechelaar
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom.
tweedehands auto
Mechelse Herder: uitgebreide beschrijving van het hondenras Mechelse Herder, ook wel bekend als Mechelaar Tipaw.
Mechelse Herder, Malinois, Mechelaar. Herdershonden en Veedrijvers behalve Zwitserse Sennenhonden. Vorm van het hoofd. De Mechelse Herder is een van de vier Belgische herders, samen met de Tervuerense, Laekense en Groenendaeler. Hij staat ook wel bekend als Mechelaar of Malinois, genoemd naar de Vlaamse stad Mechelen.
persoonlijke lening particulier
Mechelse Herder Kennels.
Wilgenhof 35, 2641 TR Pijnacker. Kennel Like" a Hurricane." Kennel Perle" de Tourbière." Eigenaar: Carmen van de Kamp. Stamboom MH-pups uit karaktervolle werklijnen, dekreuen beschikbaar v. Parallelweg West 18 4104 AZ Culemborg. Eigenaar: Jan Tinnemans. Pionier van raszuivere werkende Mechelaars.
inkt 123
Mechelse Herder Kennel Ot t Blomen Hofk.
Op deze pagina kunt u uitgebreide informatie en foto's' vinden van de dekreuen. Het laden van deze pagina kan even duren! Staat ter dekking. Klik hier voor de officile stamboom! Klik hier voor de afstamming! PH I 403 CL. PH II in opleiding.
backlink checker
VTS 01 1 mechelse herder kampioen van belgie van rudy stappers hoeve YouTube.
mechelse herder iolas van beenhouwerke kampioen van belgie van eigenaar rudy stappers hoeve sta ter deking. mechelse herder kampioen van belgie iolas van het beenhouwerke sta ter deking werd op 19.09.2010 belgies kampioen met de eigenaar rudy stapers en terecht gewonnen en in 2011 2.plaats van kampioenschap van belgie en 3.de plaats va.n kampioenschap van alle provincies en 2.de plaats van kampioenschap van de kempen en 3.de plaas van kampioenschap van belgie 2012 staat ter dekkeing niet tekoop is een zeer mooie donker rode mechelaar. heeft een schofthoogte van 65 cm. is geboren 27-08-2005. is een zeer harde steller. supersnel hond is een zeer goede revierder.zoeker is een zeer goede super apporteerder /zoeker. is zeer scherp bij de kist super bewaker en de man! heeft een zware volle duw beet! is zeer belastbaar! is in de praktijk een zeer goede hond, die zijn mannetje staat! is gerontgend en 100% goed! en met stamboom is een zeer complete hond!
bedrijfsfilm
duitse herder fokker wat kost een duitse herder pup mechelse herder x duitse herder pups.
Te koop Mechese herderpups met stamboom. Geboren in kennel Van het Einde op 06/12/12017 met stamboom Sint Hubertus uit goede bloedlijn met FCI papieren.Moeder OPerla" Van het Einde fokattestmedisch, 100% in orde HD vrij heupen ellebogen en rug.epilepsie vrij in opleiding africhting.Vader Elgos Off Three.
Naam: MECHELAAR Geneanet.
Start uw stamboom. Overzichtslijsten van genealogische verenigingen. Uw stamboom vergelijken. Uw gedeelde documenten. Oorsprong van de familienamen. Oorsprong van de voornamen. Start uw stamboom. Overzichtslijsten van genealogische verenigingen. Uw stamboom vergelijken. Uw gedeelde documenten. Oorsprong van de familienamen. Oorsprong van de voornamen.
Fokker Mechelse Herder gezocht Mechelse Herder kopen.
Stamboom LOSH alle pups hebben DNA certificaat. Van De Zilveren Loop. Met de Mechelse herder vinden we nog meer uitdaging in de hondensport. Daarom dragen we met onze nestjes graag bij aan dit mooie ras. 3440 Budingen België. 32/0494 17 41 08. Wolfs Kennel legt zich toe op de kweek en verkoop van uitsluitend Mechelse Herders. Wolfs Kennel biedt een weliswaar kleinschalige maar zeer uitgelezen keuze aan Mechelse Herders met hoogkwalitatieve gecertifieerde stambomen en bloedlijnen, vooral zeer gekend in de pakwerk sport. De Heide Wachter. Deurnestraat 8 en 160. 3583 Paal Beringen. Mechelse Herders van de Utadreef. 32 471 23 63 21. Na vele jaren topprestaties neer te zetten in het IPO met mijn eerste Mechelaar Utamarou Des Deux Pottois hebben wij besloten om onze kennel van de Utadreef op te richten.
Werkhondenkennel van Rosan.
Mechelaars.
ph 1 417 pnt, obj.bew.324pnt. deze mechelse herder teef aangekocht voor toe voeging in de stamboom lijn. Klik op foto voor de bloedlijn. Spike" Atak Godard ph1 440 pnt, ph2 453 pntobj. Kwaliteit in meervoud. Bijzonder mooie donker rode kortgeblokte reu.
Stamboomzoeker.nl Zoeken.
Om deze advertenties beter op jouw interesses te kunnen afstemmen, worden er cookies geplaatst door de adverteerders. En tenslotte vind je op Stamboomzoeker.nl knoppen waarmee je inhoud van Stamboomzoeker.nl gemakkelijk kunt delen via sociale media. Ook deze sites plaatsen cookies.
De Ware Vrienden van het Archief.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder