Meer resultaten voor stamboom mechelse herder

stamboom mechelse herder
Mechelse herder definitief uit de stamboeken DogZine.
vr, 08/18/2017 1057.: in 2016 kwam aan het licht dat er waarschijnlijk op vrij grote schaal sprake was van stamboomvervalsing bij de Mechelse herder. Omdat het een Belgisch ras betrof was dit reden voor de Belgische kennelclub KMSH om hier onderzoek naar te starten.
Belgische Herdershond, Mechelse.
De sterk aanwezige werkdrift die bij de Mechelaar vaak nog aanwezig is, maakt hem niet voor iedereen geschikt. De Belgische herder is gehecht aan zijn mensen en bemoeit zich graag met alles wat in huis gebeurt. Zijn gevoelige aard, gepaard aan zijn drang tot bewegen, wordt vaak onterecht als nervositeit gezien. Bij een goede socialisatie, voldoende beweging en uitdaging, zal de Belgische herder een fijne, rustige huisgenoot zijn. De verzorging van de Mechelse herder vergt niet al teveel tijd. Ze hebben regelmatig een borstelbeurt nodig. Hoe vaak dit moet, is mede afhankelijk van de rui. Mechelse herders verharen doorgaans tweemaal per jaar en ondanks hun korte vacht zorgen ze dan voor flink wat haren in huis. De rasverenigingen; Nederlandse Vereniging voor Belgische Herdershonden en Belgische herder Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Belgische herdershond, Mechelse. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen. FCI groep 1: Herdershonden en veedrijvers.
Delpher Kranten.
Gevonden in deze krant. Geen zoekvraag opgegeven. Zoeken in deze krant. Bladeren door deze krant. Ga naar paginanummer totaal 0 pagina / 0. Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar. Opties voor uitsnede. Download als plaatje jpg. Download als tekstbestand txt.
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders. Onze Mechelaars zijn getest op Heup en Elleboogdysplasie Als ook zal er van de puppy's' een DNA genomen worden voor de echtheid van de afstamming Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid.
Home.
Als pakwerker werk ik met veel verschillende rassen. Op deze manier kan ik de verschillende karakters onderscheiden. Dit is zeker een grote hulp om mensen te helpen een keuze te maken uit het nest. De eisen en verwachtingen van toekomstige eigenaars worden op voorhand zorgvuldig besproken. Zodat zij een voor hun geschikte pup vinden. Na verkoop maak ik ook graag tijd vrij, om mensen te helpen bij het opvoeden van hun pup. Alle pups en honden hebben een chip en zijn voorzien van een stamboom Sint-Hubertus.
Von Pacha's' Nachkomm.
Duitse Herder maar bij kleur stond niet toegestane kleur. Deze honden zijn bij het officieel aanvaarden van de. rasstandaard van de Zwitserse Witte Herder dan ook allen opnieuw ingeschreven als zijnde Zwitserse Herders. www.pedigreedatabase.com uitgebreide database met info over verschillende rassen. die kan aangevuld worden door eenieder die zich op de website registreert. kan je bij momenten veel info vinden over de afstamming van je honden. www.bloedlijnen.nl Website met bloedlijnen van zowel kruising als stamboom waak en verdedigingshonden. voornamelijk Mechelse herders of Mix.
Mechelse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Mechelse Herder kennels in Nederland. Kennel de Stroete. Willembarendszstraat 1 7122 WS Aalten Meer informatie. Beveiligingsbedrijf met o.a. Type bedrijf: Hondenfokker. Of Blazing Amber. Almere Meer informatie. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders met een FCI stamboom en uit weloverwogen combinaties. Type bedrijf: Hondenfokker. Mechelse Herder Kennel Of Juco's' Place. Dovenetel 7322 DM Apeldoorn Meer informatie. We fokken FCI stamboom Mechelse Herder pups uit overwegende goede werklijnen.
Goed nieuws voor de belgische herder.
De beide rasverenigingen stellen voor dat pups geboren met een andere haarvariëteit dan de ouders, bijvoorbeeld Laekense herder pups geboren in een nest Mechelse herders, een Laekense herder stamboom kunnen verkrijgen. Tevens kan het omgekeerde voorkomen, Mechelse herder pups in een Laekense herder nest.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom. Voor volgende combinatie pups 2018 gelieve te mailen naar: geert_ver@hotmail.com.
Vind mechelse herder met stamboom op Marktplaats.nl.
Mechelse Herder pups met stamboom. Mechelse herder pups met stamboom raad van beheer, fci geboortedatum: 26 maart 2019 af te halen: vanaf 14 mei 2019 leeftijd 7 weken vader van de pups: big benton van roosfaya eigenaar jeroen vunderink, maarn.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Dé gratis zoekertjessite gericht op particulieren. Dieren en Toebehoren. Honden en Puppy's' 623. Honden en Puppy's.' Alle Advertenties 623. Gezocht pup of volwassen hondje. Hallo ik ben al enige tijd op zoek naar nog een hondje. ik heb al een chiwawake een teefje van 4 jaar m. Particulier Overige honden Zonder stamboom. Gratis Staden Belgi. Wij zijn op zoek. Hallo, wij zijn al enige tijd op zoek naar een meisjes chihuahua. we hebben reed een c. Particulier Vrouwtje Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 350, Sint Truiden Belgi. Pomeriaan of ander kleine hondje gezocht! Hallo, ik ben een gezin met kids en zouden nog een hondje willen maar voor een g. Particulier Meerdere dieren Overige honden 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. Zoekt een nieuwe thuis. Hallo mijn naam is rex ik ben een vrolijke duits herder van 2 jaar ik ben geboren op 18/10/2018 ik ben op zoek naar e.
Of Home. juco's' Place Mechelse herder kennel.
In de afgelopen jaren hebben we verschillende honden in huis gehad. Via een stichting, vakantieopvang, asiel, moeilijke honden en natuurlijk onze eigen honden. In 2010 zijn we met de IPO sport begonnen. Na twee jaar dit gedaan te hebben zijn we overgestapt naar de KNPV. Aangezien onze beide grootouders vroeger in de KNPV hebben gezeten en veel honden hebben afgericht voor de politie, zetten wij deze trend voort. Aangezien ik Iris al jaren in mijn hoofd had om een kennel te willen hebben, zijn we overgestapt naar Stamboom Mechelse herders. In 2010 hadden we dan ook onze eerste X Mechelse herder, maar in 2011 is Nina bij ons gekomen waardoor ik mijn droom kon waar maken.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  werklijn duitse herders
+  pups duitse herder
+  pups duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  duitse
+  oud duitse herder