Zoeken naar werkhondenkennel duitse herder

werkhondenkennel duitse herder
Rosan's' Werkhondenkennel.
Kunt u dit realiseren dan kan ook de Mechelse Herder prima functioneren in huis. Het voordeel van een werkhond in een kennel is dat ze daar de volledige rust vinden. Daar hoeven ze niks en dat vind ik wel zo eerlijk als de hond veel moet werken. Welkom op de website van Rosan's' Werkhondenkennel. Op deze site vindt u informatie over mijn werkhondenkennel. Ik, Roel Schotkamp, ben sinds 1983 actief met de africhting van politiehonden binnen de KNPV. Vanaf mijn 21e ben ik ook beroepsmatig met honden gaan werken. Eerst in de particuliere beveiliging, daarna als hondengeleider bij het Nationaal Territoriaal Commando van Defensie en sinds 2000 bij de politie. In 1993 ben ik begonnen met het fokken van werkhonden. Ik heb Bouviers, Duitse Herders en Mechelse Herders gefokt.
Zonnepanelen kopen
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
He Ria ne hele lieve en, proper al kan pootjes geven en ook op commando zitten zalig, onze nieuwe 4-voeter. wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer.
audio versterkers
K9 Gardefense, werkhonden sinds 1994.
Wij zijn een gebruikshonden kennel gespecialiseerd in het fokken van Duitse Herders. Honden die zowel op het trainingsveld als daarbuiten een stabiel gedrag vertonen en beschikken over zeer goede werkeigenschappen. Lees meer over onze Duitse Herders.: Gardefense helpt u bij het vinden van uw waak en/of verdedigingshond.
auto verzekeren
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
In 2001 zijn wij hier gaan wonen, omdat wij meer ruimte wilden om onze hobby goed te kunnen uitoefenen. Wij specialiseren ons in het fokken en africhten van werkhonden voor politie en beveiliging. Dit doen wij met de Duitse Herder.
iused store
Werkhonden kennels.
duitse herder mechelse herder pup werkhondenkennel duitse herder.
duitse herder mechelse herder pup werkhondenkennel duitse herder. duitse herder mechelse herder pup werkhondenkennel duitse herder. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer. mechelse herder fokker met stamboom.
New Litter Caitlyn www.domaine-main-dor.com.
Duitse herders werkhondenkennel oude type. GSD workinglines special breeding for Lawenforcement-Militairy-Family protection. Qas vd Zeelberg PH1-2 IPO1 Aangekeurd VDH Vader van ons H nest. QAS VD ZEELBERG KNPV PH1-2 REAL POLICEDOG. Pups Puppies are born. Litter Caitlyn KNPV PH1 Bloodlines. Pups zijn geboren uit deze zeer unieke werkhonden combinatie.
DUITSE menu. DUITSE HERDER HERDER KENNEN KENNEN VAN VAN HET HET HEUKSKE. HEUKSKE.
plaatsje Grashoek in de mooie provincie. Kennel van't' Heukske wordt geleid door. Jan Janssen en zijn partner Petra Maassen. Kennel van't' Heukske is een. gebruikshonden kennel die gespecialiseerd is. in het fokken van Duitse herders, die geschikt. zijn voor het K.N.P.V.
Van Corminahof.
De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder