Resultaten voor werkhondenkennel duitse herder

werkhondenkennel duitse herder
Rosan's' Rosan's' Werkhondenkennel. Werkhondenkennel.
Kunt u dit realiseren dan kan ook de Mechelse Herder prima functioneren in huis. Het voordeel van een werkhond in een kennel is dat ze daar de volledige rust vinden. Daar hoeven ze niks en dat vind ik wel zo eerlijk als de hond veel moet werken. Welkom op de website van Rosan's' Werkhondenkennel. Op deze site vindt u informatie over mijn werkhondenkennel. Ik, Roel Schotkamp, ben sinds 1983 actief met de africhting van politiehonden binnen de KNPV. Vanaf mijn 21e ben ik ook beroepsmatig met honden gaan werken. Eerst in de particuliere beveiliging, daarna als hondengeleider bij het Nationaal Territoriaal Commando van Defensie en sinds 2000 bij de politie. In 1993 ben ik begonnen met het fokken van werkhonden. Ik heb Bouviers, Duitse Herders en Mechelse Herders gefokt.
Duitse Herder Kennel Oet de Poeteriƫ.
De uitslagen voor de open klasse: Voor Zoscha en Anouk helaas een disk op het VP. 1e plaats Jumping voor Zoscha en 2e plaats voor Anouk. You are here: Home. Skip to content. Copyright 2020 Duitse Herder Kennel Oet de Poeteriƫ.
Sporthonden Fokkers hondensport.
Duitse herder kennel Van de Wolferskroon. Naast het feit dat we actief met onze honden werken fokken we regelmatig een nestje. Duitse Herder kennel of the Happy House. Duitse Herder kennel of the Happy House. Van de zanzarahoeve mechelse herderkennel geldrop.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Fok beleid-Garantie www.domaine-main-dor.com.
U heeft u werkhonden kennel gevonden! Leistungshunde Zucht fur Polizei-Militair-Sport. Wij zijn Gio en Belinda. Onze hobby fokis, het fokken van gezonde werkhonden geschikt voor sport Politie cq Miltair programma. Onze honden hebben een authentieke uitstraling. oude werkhonden type Rittmeister Von Stephanitz grondlegger van de Duitse herder werkhond. Citaat: Een Duitse herder is alleen een Duitse herder indien hij een werkhond isniks, meer en niks minder! Kenmerkend voor ons werkhonde type. Rechte ruggeen, aflopend kruiszwaar, botduidelijk, zwaar hoofdmet, een goed huisvierkant type met duidelijke diepe borst ruime gangen. Kortom een Duitser met driftenuitstralingwerklust. Zoals Rittmeister vom Stephanitz bedoeld heeft. Dit willen wij absoluut zien bij de Duitse herder. Hij is een werkhond van naturegeen, kunstgrepen geen show-hop hondmaar, een duidelijke verdediger van huis en erfvriendelijk, voor zijn geleider en familie. Onze honden hebben een duidelijke uitstraling en wil om te werken.Al onze fokteven en gebruikte reuen in ons fokprogramma zijn HD-ED-DM vrij, rug 100%.
Rosan's' Ferdi van Sandra van Zuijlekom, Nederlands Kampioen KNPV Objectbewaking 2013. YouTube.
Bekijk Ferdi op bloedlijnen via: http//www.bloedlijnen.nl/BRN17446.: Rosan's' Ferdi x Mechelse Herder Reu. PH I 436 CL 65-18-333-10-10, Almere, 25-05-2013. 406 Lelystad, 27-07-2013. Ook interesse in een mooie video van uw hond? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie op http//martijntencaat.nl.: Bekijk ook onze website http//phvmeppel.nl: of onze pagina op http//facebook.com/phvmeppeleo.: Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Samenvatting keuring PH1 Renko Ax met Buddy. Martijn ten Caat 2258, views. NK Object 2013 Rosan's' Ferdi Duration: 1458. Rosans Werkhondenkennel 1703, views.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Zij hebben voor de Duitse herder de volgende fokdoelstelling opgesteld: Het fokken van karaktersterke, temperamentvolle honden, met een goede scherpte welke werklust bezitten en veelzijdig zijn af te richten. Het fokken van gezonde gebruikshonden in de ruimste zin van het woord.
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Web Server's' Default Page.
What is Plesk. Plesk is a hosting control panel with simple and secure web server and website management tools. It was specially designed to help IT specialists manage web, DNS, mail and other services through a comprehensive and user-friendly GUI.
Duitse herder Database Informatie voor fokkers en liefhebbers.
Hierbij is gebruik gemaakt van het DNA van 18.000 rashonden en 83.000 kruisingen. Ook de Duitse herder was vertegenwoordigt in de groep rashonden. 246 Duitse herders maakten deel uit van de onderzoeksgroep. Van de 152 geteste aandoeningen werd er slechts 1 gevonden bij de Duitse herder: Lees verder Groot onderzoek naar 152 erfelijke aandoeningen.
Werkhonden startpagina: politiehonden, IPO werkhonden, speurhonden, waakhonden.
Voor meer informatie zie onze website. VAN HET CHAINPARK DUITSE HERDER KENNEL. DELFT NL Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden die zijn onderzocht op HD, ED, DM, de rug en 20 andere voorkomende ziektes met DNA getest bij Dr.Van Haeringen Laboratoria in Wageningen.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Pups groeien op in huis en gaan enkel de deur. Type bedrijf: Hondenfokker. Van Huize Bardusa. Johan Frisostraat 11 4434 AC Kwadendamme Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Huis van Sallandstreek. Eikenlaan 33 5757 PS Liessel Meer informatie. Bij elke pup leveren we een Certificaat van Keurfok, dit certificaat is het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Duitse Herdershond en wordt alleen geleverd als de pup volgens de regels van de rasvereniging binnen de VDH. Type bedrijf: Hondenfokker. Of Kira's' family. Kieveen 10 7371GD Loenen Meer informatie. Kleinschalige Oudduitse herderkennel. Wij fokken met grote zorgvuldigheid af en toe een nestje. Wij hebben hebben het besluit houders van dieren' certificaat, en volgen kynologische opleidingen. Type bedrijf: Hondenfokker. Duitse Herder Kennel van de Farmerscorner. Burgemeester van Campenhoutstraat 87 4921 KR Made Meer informatie. Duitse Herder kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Postbus 5 4020 BA Maurik Meer informatie. Kennel van Duitse Herders, werklijn; het adres voor de gezonde en sociale hond, met een flinke portie werkdrift.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  werklijn duitse herders
+  pups duitse herder
+  pups duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  duitse
+  oud duitse herder