Zoeken naar werkhondenkennel duitse herder

werkhondenkennel duitse herder
Duitse herder Database Informatie voor fokkers en liefhebbers.
Hierbij is gebruik gemaakt van het DNA van 18.000 rashonden en 83.000 kruisingen. Ook de Duitse herder was vertegenwoordigt in de groep rashonden. 246 Duitse herders maakten deel uit van de onderzoeksgroep. Van de 152 geteste aandoeningen werd er slechts 1 gevonden bij de Duitse herder: Lees verder Groot onderzoek naar 152 erfelijke aandoeningen.
mazout leegpompen
Werkhonden kennel. Introductiepagina.
From Forrest Way." Laatste Update 21 oktober 2018. Geregistreerd bij de Raad van Beheer sinds 27 september 2001 onder nummer 37045, en lid van de rasvereniging VDH en SV. Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder mijn toestemming.
Verhuizen
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Door de jaren heen is de Mechelaar een veelzijdige gebruikshond gebleven. De Mechelse Herder is een harmonieus, evenredig gebouwde hond. Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder.
ipad
Van Corminahof.
De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen.
Responsive
Kennel van Brandevoort Home.
Fokt Duitse herders uit KNPV gecertificeerde teven. Duitse herder teef Ouchie von der Schiffslache: KNPV stokstellen. German Shepherd female Ouchie von der Schiffslache: KNPV attack. Duitse herder teef Ouchie von der Schiffslache: KNPV schotstellen. German Shepherd female Ouchie von der Schiffslache: KNPV attack.
eau
Sporthonden Fokkers hondensport.
Duitse herder kennel Van de Wolferskroon. Naast het feit dat we actief met onze honden werken fokken we regelmatig een nestje. Duitse Herder kennel of the Happy House. Duitse Herder kennel of the Happy House. Van de zanzarahoeve mechelse herderkennel geldrop.
muur isoleren binnenkant
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Onder deze sectie vielen alle werkhondenrassen. Deze sectie was belast met de keuringen en registratie van de Duitse Herder fok. Zij hebben voor de Duitse herder de volgende fokdoelstelling opgesteld: Het fokken van karaktersterke, temperamentvolle honden, met een goede scherpte welke werklust bezitten en veelzijdig zijn af te richten.
pizza mobiel
Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië.
Kim Bokdam van Kringgroep Sirius is genomineerd als sportvrouw van het jaar 2017, wegens haar prestaties op het WUSV wereldkampioenschap Agility met haar Duitse Herder Cheetah Oet de Poeterië. We zijn erg trots op allebei en wensen Kim veel geluk bij de verkiezing.
SEO checker
Herdershond Witte Herplaatsing Voeding Belgische.
Van Oosten Home Henk en Lia van Oosten, PolitiehondenPolitie, honden, Mechelse herders, knpv, nesten, mechelse herder pups, pups, knpv certificaat, Fokkers, policedogs. Van Valesca's' Home stamboom mechelse herder kennel voor werkhondensporthonden, politiehonden zoekhonden apporteerhonden. Werkhondenkennel van Vulpen Mechelaars van Vulpen.
Hergroepering
Fok beleid-Garantie www.domaine-main-dor.com.
Werkhondenkennel Domaine Main D ór. Gio en Belinda. waarom een stamboomhond. Als je overweegt om een hond te kopen, dien je een zorgvuldige keuze te maken. Er zijn namelijk verschillen tussen een hond met stamboom en een hond zonder stamboom.
akoestiek betekenis
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
In 2001 zijn wij hier gaan wonen, omdat wij meer ruimte wilden om onze hobby goed te kunnen uitoefenen. Wij specialiseren ons in het fokken en africhten van werkhonden voor politie en beveiliging. Dit doen wij met de Duitse Herder.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
A A A. Oudduitse herder kennel De Caterstede. De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder