Op zoek naar werkhondenkennel duitse herder?

werkhondenkennel duitse herder
DUITSE menu. DUITSE HERDER HERDER KENNEN KENNEN VAN VAN HET HET HEUKSKE. HEUKSKE.
plaatsje Grashoek in de mooie provincie. Kennel van't' Heukske wordt geleid door. Jan Janssen en zijn partner Petra Maassen. Kennel van't' Heukske is een. gebruikshonden kennel die gespecialiseerd is. in het fokken van Duitse herders, die geschikt. zijn voor het K.N.P.V.
kelder
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
silhouette cameo
Kennel van de Ybajohoeve.
In 1978 hebben we onze eerste Duitse Herder aangeschaft en na een aantal maanden zijn wij beland op Kr. Rotterdam waar we zijn gaan trainen met Bianca v.d. Daarna hebben we al snel een reu aangeschaft omdat Bas de africhting in wilde gaan.
inkt 123
Duitse Herders Van Het Cranenbos.
Mijn doelstelling is om temperamentvolle, belastbare werkhonden te fokken uit bewezen africhtingslijnen. Voorwaarde is een hond met een gezond lichaam en een gezonde geest. De werkkwaliteiten van de Duitse Herder staan voor mij voorop en het geweldige karakter van de Duitse Herder moet daarbij bewaard blijven.
Rente Persoonlijke lening
Herdershond Witte Herplaatsing Voeding Belgische.
Van Oosten Home Henk en Lia van Oosten, PolitiehondenPolitie, honden, Mechelse herders, knpv, nesten, mechelse herder pups, pups, knpv certificaat, Fokkers, policedogs. Van Valesca's' Home stamboom mechelse herder kennel voor werkhondensporthonden, politiehonden zoekhonden apporteerhonden. Werkhondenkennel van Vulpen Mechelaars van Vulpen.
teksten
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Fokker van Duitse herders werkhonden. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder kennel Van AlvinusBerg. Sluisstraat 1 9170 Sint-Gillis-Waas. Duitse Herders uit werklijnen. Hondenfokker Meer info. Onze doelstelling is een gezonde Duitse Herder te fokken die beschikt over een sociaal karakter in combinatie met een hoge dosis werklust.
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
In 2001 zijn wij hier gaan wonen, omdat wij meer ruimte wilden om onze hobby goed te kunnen uitoefenen. Wij specialiseren ons in het fokken en africhten van werkhonden voor politie en beveiliging. Dit doen wij met de Duitse Herder.
Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië.
Kim Bokdam van Kringgroep Sirius is genomineerd als sportvrouw van het jaar 2017, wegens haar prestaties op het WUSV wereldkampioenschap Agility met haar Duitse Herder Cheetah Oet de Poeterië. We zijn erg trots op allebei en wensen Kim veel geluk bij de verkiezing.
von-der-blitse-dune.
DUITSE HERDER GEBRUIKSHONDENKENNEL VON DER BLITSE DÜNE. 19/11/2018 Binnenkort pups uit de combinatie Uska off the Silver Magic x Uta v/d Blitse Düne. Filmpje Markus v/d Blitse Düne op Facebook. Nog 2 pups uit de combinatie Tanja vom Haus Elena x Hunter von der Blitse Düne geboren 25 februari.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Onder deze sectie vielen alle werkhondenrassen. Deze sectie was belast met de keuringen en registratie van de Duitse Herder fok. Zij hebben voor de Duitse herder de volgende fokdoelstelling opgesteld: Het fokken van karaktersterke, temperamentvolle honden, met een goede scherpte welke werklust bezitten en veelzijdig zijn af te richten.
We expecting www.domaine-main-dor.com.
We hebben wederom voor Buster vom Rhoner hof gekozen om zijn zeer uitzonderlijke werkeigenschappen en zijn volle loeiharde beet. Deze zeer uitzonderlijke reu bezit alle eigenschappen die een werk Duitse herder MOET bezitten. Volgzaameen, wil to please maar echt onverschrokken.
linken.
Als je onze website wilt linken, dan zijn wij daar uiteraard heel blij mee en kun je onderstaande banner daarvoor gebruiken. Wil je ook je link hier geplaatst hebben? Neem dan even contact met ons op. Duitse herder kennel. HDV Eendracht Coevorden.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder