Meer resultaten voor werkhondenkennel duitse herder

werkhondenkennel duitse herder
Duitse Herder Kennels.
Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Bevelsteenseweg 53, B-2270 Herenthout B. 014/513894 of 0498/339657. Kennel Von" der Blitse Düne." Kennel Van" het Chainpark." Africhtingslijnen, temperamentvol, sociaal. Oranjedijk 20, 4515 NA IJzendijke. Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden. Kraaienstraat 16, 2623 HS Delft.
lenen
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
In 2001 zijn wij hier gaan wonen, omdat wij meer ruimte wilden om onze hobby goed te kunnen uitoefenen. Wij specialiseren ons in het fokken en africhten van werkhonden voor politie en beveiliging. Dit doen wij met de Duitse Herder.
opkoper auto
Rosan's' Werkhondenkennel.
Kunt u dit realiseren dan kan ook de Mechelse Herder prima functioneren in huis. Het voordeel van een werkhond in een kennel is dat ze daar de volledige rust vinden. Daar hoeven ze niks en dat vind ik wel zo eerlijk als de hond veel moet werken. Welkom op de website van Rosan's' Werkhondenkennel. Op deze site vindt u informatie over mijn werkhondenkennel. Ik, Roel Schotkamp, ben sinds 1983 actief met de africhting van politiehonden binnen de KNPV. Vanaf mijn 21e ben ik ook beroepsmatig met honden gaan werken. Eerst in de particuliere beveiliging, daarna als hondengeleider bij het Nationaal Territoriaal Commando van Defensie en sinds 2000 bij de politie. In 1993 ben ik begonnen met het fokken van werkhonden. Ik heb Bouviers, Duitse Herders en Mechelse Herders gefokt.
taxi airport charleroi
Werkhonden kennels.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer.
duitse herder mechelse herder pup werkhondenkennel duitse herder.
duitse herder mechelse herder pup werkhondenkennel duitse herder. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer. mechelse herder fokker met stamboom. mechelse herder fci. Werklijn Duitse Herders.
New Litter Caitlyn www.domaine-main-dor.com.
Met knpv en ipo certificaten. Duitse herder Qas van de zeelberg met stamboom uit zeer goede en bekend bloedlijnen Qas is een super sporthond met een keiharde vaste beet en een enorme drive dit zorgt ervoor dat hij uitblinkt in zowel IPO als KNPV Qas is een zeer stabiele reu die super sociaal is naar mens en dier en dat maakt hem naast een super sporthond ook een fijne huishond.
Van Corminahof.
De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  Werklijn Duitse Herders
+  pups duitse herder
+  pups Duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  Duitse
+  oud duitse herder