Meer resultaten voor werklijn duitse herders

werklijn duitse herders
Home Kennel" van het Zuidpark."
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden. Welkom bij LinkNet, startpagina Belgiƫ Nederland Linknet. Ontstaan Kennel van het Zuidpark. Kennel Van het Zuidpark is op 3 december 1984 opgericht door Wim van Dijk en Mar van den Heuvel. De naam is ontstaan vanwege het feit dat wij toen tegenover het Zuidplantsoen in Delft woonden. Na mijn scheiding ben ik Mar in 1994 zelfstandig verder gegaan. Ik woon nu alweer 22 jaar in Naaldwijk. Stammoeder van de Kennel was Freia van Sulieseraad, een Boy van Grawenhof dochter. De bedoeling was om uit het eerste nest een reu aan te houden, maar er werden zes teven geboren, waar we Assie van het Zuidpark Kkl.Ia, VH2 zeer uitgesproken hebben aan gehouden, de 1ste hond waarmee de naam VAN HET ZUIDPARK tot nu toe is opgebouwd. De stamvolgorde is als volgt Assie, Dahra, Quinta, Zomby, Dezhra, Lotte, en nu Qishtar van het Zuidpark. Enkele bekende Zuidparken zijn o.a: Joery vh Zuidpark VH3 met 3 jaar vierde op het NK. Clive vh Zuidpark, VH3, SchH.3. Clive was Provinciaal Kampioen van Zuid Holland in 2002 en kwam in het jaar 2004 en 2005 uit tijdens de WUSV voor Zuid-Afrika.
oudduitse herder.
Oudduitse Herder Hondencentrum. Omdat de Oudduitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen. Duitse herder pups Honden 2dehands.be.
Kynologie Duitse Herders Club Waregem.
Vragen in verband met tentoonstellingen zullen we met plezier beantwoorden. De agenda voor de shows of evenementen is beschikbaar en we herinneren er iedereen tijdig aan waar en wanneer deze doorgaan." Copyright 2020 Duitse Herders Club Waregem. Sitemap Created by Media Flux.
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.
Alles over de Duitse herder! Lees het bij PerfecteHond.nl. Alles over de Duitse herder! Lees het bij PerfecteHond.nl.
Qua uiterlijk konden deze herdershonden nog wel wat van elkaar verschillen. De Duitse herder is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld de blinde geleide hond maar hij is ook zeker geschikt als gezinshond. Uiterlijk Duitse Herder. Bij het gemiddelde gewicht van de Duitse herder ligt het er aan of je hond een mannetje of een vrouwtje is.
van de Moezenbulte.
Graag sluiten wij ons aan bij de slogan: Duitse herdershonden fok is gebruikshonden fok. Wij wensen u veel plezier met onze site, en hopen u te mogen begroeten als U verder interesse heeft in de aanschaf van. een Duitse Herders hond.
werklijn duitse herders
Wij fokken slechts af en toe een nestje en gaan hierbij zeer selectief te werk bij de keuze van de reu die we gebruiken voor onze, door onszelf opgeleide en geselecteerde, teven. Wij streven naar het fokken van gezonde, eerlijke en belastbare honden. Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest.
Duitse herder Wikipedia.
Een reu weegt gemiddeld 30 tot 40 kg en een teef 22 tot 32 kg. De vachtkleur is overwegend zwart en lichtbruin of wolfsgrauw. Er zijn ook compleet zwarte Duitse herdershonden. Qua uiterlijk is er een groot verschil tussen de zogenaamde showlijnen kynologische lijn en de meer oorspronkelijke werklijnen africhtingslijn. De showlijnen zijn bijna altijd zwart-rood met een aflopende rug, ze zijn ook groter en zwaarder. De werklijnen zijn meestal wat compacter en zijn in veel gevallen grauw of zwart van kleur. Aard bewerken brontekst bewerken. De Duitse herdershond moet in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn. Daarbij is hij opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst, en herdershond geschikt te zijn. Hij is echter wel dominant en moet daarom goed getraind worden. De hond is trouw aan zijn baas en kan meestal goed omgaan met kinderen. Training bewerken brontekst bewerken. De Duitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond.
Duitse herder Standaard Boekhandel.
Dit boek behandelt de Duitse herdershond in al zijn facetten. De vrij recente ontwikkeling van dit door mensenhanden gecultiveerde ras. De Duitse herder is niet alleen een werkhond bij uitstek, maar ook een fijne gezinshond. De Duitse herder is uitermate geschikt om aan diverse sporten mee te doen.
Duitse herder, info over het ras infobron.nl.
Er zijn eigenlijk twee soorten, namelijk de lijn voor de show en de werklijn. De Duitse herders voor de showlijn zijn meestal zwartroodbruin en hebben een aflopende rug en ze zijn ook groter en zwaarder. De honden voor de werklijn zijn wat kleiner en vaak grauw of zwart van kleur.
Herder uit werklijn HondenForum.
Wij hebben ook jarenlang een Duitse Herder gehad, maar zij is het afgelopen jaar overleden heel oud geworden. We zijn al een paar maanden op zoek naar een Duitse Herder of een Saarloos als tweede hond, we zijn bij heel veel herders en nestjes wezen kijken, maar tot gisteren nog geen keuze kunnen maken. Ik werd door een ons bekende fokker gewezen op een teefje uit een werklijn, zij vond het een leuk hondje voor ons 4 maanden oud.
Welkom Duitse Herder kennel van de Hooidonkse Watermolen in Weert.
Hiervan zijn nog 2 teefjes beschikbaar. In 2001 zijn we op zoek gegaan naar een Duitse herder die paste bij ons gezin en toekomst plannen. Op de show in Arnhem in 2002 zijn we Joke Wolferen van Os tegen gekomen met haar reu Quino.

Contacteer ons

+  mechelse herder fokker met stamboom
+  mechelse herder fci
+  puppy herder
+  werklijn duitse herders
+  pups duitse herder
+  pups duitse herder pups
+  stamboom mechelaar
+  stamboom mechelse herder
+  werkhondenkennel duitse herder
+  duitse
+  oud duitse herder