Resultaten voor duitse herder werklijn

duitse herder werklijn
Uitgelicht! De Oudduitse Herder Dierenarts Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Die door zijn bijzondere kleuren veel belangstelling heeft van mensen. We zijn echt zijn trotse baasjes! Over het ras. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
Homepage.
Vandaag 26 maart is Ochin Van De Blackheide voor de tweede maal gedekt door Nelson Van De Guderij. Nelson is een mooie zwarte reu met een stabiel karakter en goede driften. Pups worden verwacht rond 27 mei. Voor volgende nesten kan u kijken bij. Ochin Van Esblokhof. stamboom vint u bij Mijn Honden.' Nelson Van De Gulderij. stamboom vindt u bij Nestplanning.' Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder.

de Duitse herders, zo af en toe zit er een langharige Duitse Herder in het nest. Bij de Duitse Herders is dit qua rasstanddaard ongewenst, bij de Belgische herder is het geen probleem omdat een langharige, rossiggekleurde Belgische herder als een Tervuerenaar beschouwd kan worden, we hebben het namelijk nog steeds over n ras.
Vom Sennertal Maurik Hondenfokker.
Over Vom Sennertal. Kennel van Duitse Herders, werklijn; het adres voor de gezonde en sociale hond, met een flinke portie werkdrift. Voor de fanatieke hondensporter en actieve hondenliefhebbers. Geef een review. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder reu pups ter dekking. ter dekking, Duitse herder, reu, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zi. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Duitse herder pups.
Duitse Herder Pups Beschikbaar Uit Zeer Goede Werklijn te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Honden en Puppy's.' Duitse herder pups beschikbaar uit zeer goede werklijn. Duitse herder pups beschikbaar uit zeer goede werklijn. 308 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Duitse herder kennel van Goghland heeft nog pups beschikbaar uit de combinatie.,
Duitse Herder Kennels.
Kennel Vom" Sennertal." DH Kennel of Somarshouse. Keurfok africhtingslijn met sociaal karakter. Voorstraat 27 4681 AC Nieuw Vossemeer. Tel/nr: 31 6 133 67017 of 31 10 840 8953. Niet de gemakkelijkste, wel de beste honden! Maatsteeg 9, 4023 CM Rijswijk Gld.
Over ons.
We hadden al langer een eigen mening over hoe een Duitse Herder uit de werklijn moet zijn en met Kimble wilde we een eerste nestje doen en zo is ook de naam van onze Kennel ontstaan. Kimble is inmiddels 9 jaar en ligt nu lekker bij de kachel.
FayZah's' Farm: Duitse Herder Duitse Herder langstok OudDuitse Herder.
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.
Bekijk onderwerp Werklijnen Duitse en Mechelse herder Honden Forum.
Ook de sterke verdedigingsdrift en het snel opgewonden zijn van die honden is niet altijd even handig in de gehoorzaamheid. Dat is waarom veel mensen dan voor een bordercollie of een Belgische herder uit niet werklijn gaan. Die zijn perfect voor gehoorzaamheid omdat ze niet echt scherp zijn.
Fok beleid-Garantie www.domaine-main-dor.com.
U heeft u werkhonden kennel gevonden! Leistungshunde Zucht fur Polizei-Militair-Sport. Wij zijn Gio en Belinda. Onze hobby fokis, het fokken van gezonde werkhonden geschikt voor sport Politie cq Miltair programma. Onze honden hebben een authentieke uitstraling. oude werkhonden type Rittmeister Von Stephanitz grondlegger van de Duitse herder werkhond. Citaat: Een Duitse herder is alleen een Duitse herder indien hij een werkhond isniks, meer en niks minder! Kenmerkend voor ons werkhonde type. Rechte ruggeen, aflopend kruiszwaar, botduidelijk, zwaar hoofdmet, een goed huisvierkant type met duidelijke diepe borst ruime gangen. Kortom een Duitser met driftenuitstralingwerklust. Zoals Rittmeister vom Stephanitz bedoeld heeft. Dit willen wij absoluut zien bij de Duitse herder. Hij is een werkhond van naturegeen, kunstgrepen geen show-hop hondmaar, een duidelijke verdediger van huis en erfvriendelijk, voor zijn geleider en familie. Onze honden hebben een duidelijke uitstraling en wil om te werken.Al onze fokteven en gebruikte reuen in ons fokprogramma zijn HD-ED-DM vrij, rug 100%.

Contacteer ons

+  mechelaar pups
+  stamboom duitse herder
+  duitse herder kopen
+  duitse herders pups te koop met stamboom
+  duitse herder werklijn
+  duitse herder korthaar
+  duitse herder kennels
+  duitse herder pups te koop met stamboom
+  duitse herder met stamboom
+  duitse herders fokkers