Op zoek naar Herder kennel?

Herder kennel
Van het Berkenmeer Negundor, mechelaars, malinois, werkhonden, mechelaar, werklijnen, riesenschnauzers, pup, pups, puppy, puppy's, chiot, chiots, welp, welpen, riesen, schnauzer, schnauzers, duitse he
Hiermee bouwden we onze kennel op. Claire was een zeer temperamentvolle en sterke teef die haar eigenschappen uitstekende doorgaf aan haar nakomelingen. Marc was verschillende malen deelnemer aan de Wereldkampioenschappen FCI en FMBB met onze eigen fok Negundor Cobe, in 1996 won hij de Grote Prijs van Belgiƫ met zijn Duitse Herder Feherretid Harrie en in 2009 won hij deze titel met Negundor Cobe, Jeannine won ditzelfde jaar met Negundor Cobe het Kampioenschap Belgische Herders.
backlinks bekommen
Van t'Uroks' Hof Sarplaninac Kennel, berghond ook Sarpla of Charplaninatz.
Ik denk dat het beendergestel van het kaukasische herder zwaarder en krachtiger is de index van het beendergestel is de verhouding tussen de omtrek van de middenvoet en de hoogte van de schoft. In de bergen, waar hij steeds in vrijheid leeft en niet in een kennel zoals in de meeste fokkerijen, is deze hond steeds van het grote type.
www.loueruneauto.fr
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken. Ben je op zoek naar een Duitse herder pup of wil je meer weten over dit ras, dan mag je ons steeds vrijblijvend contacteren of een bezoekje brengen aan onze kennel.
seo checker
hoofd.
Eigenaar van de kennel.: Minne Modderman. Streek 190. 8463 NH Rotsterhaule. Links. Mail me. Eigenaar van de kennel.: Minne Modderman. Streek 190. 8463 NH Rotsterhaule. Tel: Mail 0513-551694. me. Eigenaar van de kennel.: Minne Modderman. Streek 190. 8463 NH Rotsterhaule. Tel: 0513-551694. Mobiel: 0653445055.
video advertising
Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve Duitse Herders. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H. Doggo.nl.
Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Reekstraat 16 6641 KK Beuningen Nederland Telefoon: 024 6773284 Bezoek de website. Dit is mijn bedrijf. Over Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H. Duitse Herder kennel.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding.
Kennel D'Alleche' Home.
Indien je op zoek bent naar een Duitse Herder. Gelieve dan de volgende website te bezoeken.: Hierop vindt u steeds een up-to-date lijst van beschikbare pups en betrouwbare fokkers, die fokken volgens de VVDH richtlijnen. Welkom op onze website. We zijn een kleine rashondenkennel van Duitse Herders in het hart van Limburg in Belgiƫ erkend door het FCI.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan het bekijken van onze website. Bekijk de fokker vermelding van Oud duitse herder en Kooiker kennel. Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Wij zijn een kleinschalige kennel, en hebben dus maar af en toe een nestje oudduitse herders.

Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest. In 2008 zijn we begonnen met Kennel Van de Gulderij en ons eerste nest.

We zochten een herder die graag wilt werken, maar die toch rustiger is dan de Mechelaar. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de Hollander uit. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! We doen met onze honden aan IPO. Op de site vindt u heel wat informatie over het ras en onze Hollanders. Hopelijk geniet u ervan! Wij hopen door onze weloverwogen combinaties een bijdrage te kunnen leveren aan het instandhouden van dit zeldzame fantastische ras. Als u nog vragen/opmerkingen heeft, stel deze gerust! Onze kennel is ook te volgen op Facebook Casa dAgostini Facebook pagina.
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn. Onze Duitse Herdershonden komen voort uit geselecteerde bloedlijnen, waardoor inteelt wordt voorkomen.
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
In 2001 zijn wij hier gaan wonen, omdat wij meer ruimte wilden om onze hobby goed te kunnen uitoefenen. Wij specialiseren ons in het fokken en africhten van werkhonden voor politie en beveiliging. Dit doen wij met de Duitse Herder.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  Pups Mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  Herder kennel
+  herder pup