Resultaten voor afgerichte duitse herder te koop

afgerichte duitse herder te koop
v. Casalin.
Ondertussen zijn we in het bezit van enkele fokteven. Wij fokken uitsluitend met aangekeurde afgerichte honden, dwz dat ze gefokt worden volgens de eisen van de VVDH, wij fokken 2 nestjes per jaar. Onze pups worden geleverd met stamboom en koopovereenkomst. Ze zijn ge├źnt, gechipt, ontwormd, volledig onderzocht en gezond verklaard door onze dierenarts. Er wordt info gegeven over voeding, opvoeding en training. Aan het socialiseren wordt heel veel aandacht besteed. Ze komen dagelijks in contact met de kinderen, andere honden en mensen vrienden en vreemden die naar het nest komen kijken en ook alle huishoudelijke activiteiten. De pups worden in huis geboren en blijven daar ook tot ze het nest verlaten, zo doen ze al vroeg eigen ervaringen op. Uit elk nest houden we voor onszelf 1 of 2 pups. Hoewel wij geloven dat de Duitse herder de mooiste hond ter wereld is, moeten wij als fokker, ondanks het prachtige uiterlijk van onze honden, altijd proberen de honden objectief de beoordelen in vergelijking met de rasstandaard en onze eigen doelstellingen.
petje
Duitse herder te koop. Regelmatig hebben we oudere Duitse Herders te koop.
Duitse Herder pups te koop. Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
t shirt laten bedrukken
100.000 euro voor Mechelse herder Het Nieuwsblad.
Dat maakt hem beter hanteerbaar voor zijn baasje. Daarnaast is hij even vinnig, intelligent, temperamentvol en werkwillig als de Duitse herder. Maar waarom is een goed getrainde waakhond in de VS tegenwoordig duurder dan een dikke auto of zelfs een gemiddeld huis? Omdat bemiddelde Amerikanen in angst leven, getuigen hondenhandelaars. Ze zijn bang voor hun gezin, ze vrezen housejackers en de gespecialiseerde hondenkwekers bestoken hen met angstaanjagende misdaadstatistieken. Lachen met open muil. Sterren, vedetten, zakenlui en iedereen die het zich kan veroorloven, betalen grof geld voor een afgerichte waakhond met goede papieren. Ze rekenen erop dat inbrekers banger zijn voor een hond dan voor een alarmsysteem. De oren van een afgerichte hond horen verdachte geluiden beter en sneller dan alarminstallaties, die even duur zijn. Tegelijk ontwikkelen ze zich tot de beste en betrouwbaarste vriend van de kinderen in huis. De marketing van de hondenhandelaars is daarop gericht: elke te koop aangeboden hond wordt in een vriendelijke, lachende pose met open muil afgebeeld.
leefstijl
Bekijk onderwerp Lieve, getrainde honden te koop.
Vom Falorie: Duitse Herder Trainingscentrum en Gebruikshondenkennel. Help Zoeken Gebruikerslijst Gebruikersgroepen Registreer. Profiel Log in om je priv├ęberichten te bekijken Inloggen. Lieve, getrainde honden te koop. Forum Vom Falorie forum index Te koop herplaatsers. Vorige onderwerp: Volgende onderwerp. Geregistreerd op: 27-2-2007.
seo specialist
Het HondenForum Bekijk onderwerp Professioneel opgeleide jonge honden te koop.
Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: De Duitse Dog. Onderaan de advertentie staat google pup.nu dat, heb ik gedaan en denk dat ik het snap. lets have fun. Titel: Re: Professioneel opgeleide jonge honden te koop. Geplaatst: 14 Feb 2013 2130.: lets have fun schreef.: Het is niet mijn ding maar waarom zou dat niet moeten kunnen Ik ben gewoon verbaasd Dit topic is meer bedoeld om te laten zien dat dit gebeurt ofzo Oh. Het verbaasd mij niet. Heb er ook wel eens vaker van gehoord. In amerika schijnt het helemaal chique te zijn om een kant en klaar getrainde hond te kopen. Als je daar geld hebt voed je juist niet zelf je hond op. Ik hoef hem niet, ben liever zelf met mijn hond bezig. Maar voor een ander is het misschien een uitkomst. Titel: Re: Professioneel opgeleide jonge honden te koop. Geplaatst: 14 Feb 2013 2130.: Geregistreerd: 27 Okt 2008 1949.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: X Mechelse herder en een X Labrador.
portugese tegel
Afgerichte honden.
Quini vom Haus Gremm I.P.O.1. Randa vom Haus Sevens. Sch.H.3, K.K.L.1/a, Z.B. Ulli vom Haus Sevens. Xiggo vom Haus Sevens. Sch.H.3, I.P.O.3, K.K.L.2/a. Elke vom Haus Sevens. Geen foto beschikbaar. Gunda vom Haus Sevens. I.P.O.3, Sch.H.2, Z.B. S.G.1 K.K.L 1/a.
Klaarkomen
Over ons.
Nadat ik in Amsterdam werkzaam werd als diensthondgeleider bij de gemeentepolitie, kon ik aan de slag met mijn zelf afgerichte DH Iros Nikita's' Home, echter toen deze aan vervanging toe was rond 1988, kon ik binnen de Duitse Herder geen hond meer vinden die aan mijn criteria voldeed als politiediensthond. Ik was toen gedwongen om naar een alternatief te zoeken.
wie zijn wij www.svendiboldhoeve.nl.
Thuis hadden wij al Duitse Herders. Voor mij de eerlijkste en trouwste hond die er bestaat, dus heb ik na mijn trouwen toen ook al snel mijn eerste Duitse Herder gekocht. In 1976 heb ik mijn kennelnaam aangevraagd en al snel mijn eerste nestje, met een door mij zelf afgerichte teef, gefokt. Dat was Haika van Huize Hintdonk. Ik heb door de jaren diverse honden gehad die mij altijd bij zullen blijven, deze zijn ook terug te vinden in onze fotogalerij onder de knop onze honden.
Vind duitse herder op Marktplaats.nl.
Brekz biedt u alles voor uw huisdier thuisbezorgd tegen lage prijzen. Prachtige zwarte Duitse Herder pups! ouders ed/hd vrij. Te koop aangeboden: ontzettend mooie raszuivere duitse herder pups! Rechte rug nog maar 1 schitterende gitzwarte pup beschikbaar.Reutje beide ouders zijn bij ons aanwezig en uiteraard te bewonderen.
Dont buy a Bouvier.
Andere hondenrassen die voor bescherming of voor bewaking even geschikt zijn: Dobermann, Rottweiler, de Duitse Herder, Briard, de Belgische Herdershond, Belgische Tervurenaar, en Belgische Malinois. Hiervan worden eerste 3, door het grote publiek gezien, als politiehonden" en worden waarschijnlijk veel meer gevreesd door de meeste potentile misdadigers dan de Bouvier. De Malamute, hoewel niet geschikt voor bescherming, is hij efficint als afschrikking, door zijn wolfachtige verschijning. KOOP GEEN BOUVIER, ALS U TOTAAL GEEN AGRESSIEVE OF VERDEDIGINGSHOND WILT. De meeste Bouviers hebben een sprekende en zelfverzekerde persoonlijkheid. Als hij geconfronteerd wordt met een bedreiging, zal hij klaar zijn te vechten i.p.v.
Nu te koop: dodelijke waakhonden voor superrijken Quote.
Tik een zoekwoord. Nu te koop: dodelijke waakhonden voor superrijken. Paul van Riessen. 30 januari 2013 om 1700.: Als directeur van K-9 Unit is Koen Schellekens in dat gat in de markt gesprongen door na de Navo, de douane en de politie nu ook particulieren de Rolls-Royce onder de waakhonden aan te bieden.
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
Ellen traint met Jara bij de VDH de" Grensstreek." Renzo is een raszuivere Duitse Herder zonder stamboompapieren. Is in november 2009 geboren. Hij is de zoon van Wendy vom Geefacker. Wendy kwam door onvoorziene omstandigheden bij ons en bleek dragend te zijn.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  Pups Mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  Herder kennel
+  herder pup