Resultaten voor duitse herder werklijn fokker

duitse herder werklijn fokker
Herder uit werklijn HondenForum.
Als het echt een superpittige lijn zou zijn, dan zou de fokker dit wel meegeven. Bodhi is half werklijn, maar qua karakter vind ik hem 100% werklijn hoor. Ondanks dat hij best pittig is, is hij ook gewoon een lieve knuffel die thuis rustig is. 24 mei 2012 om 1213.: Bedankt voor jullie reacties., Onze Saarloos kan goed alleen zijn, hij kan in de kennel maar ook los in onze tuin als we weg zijn. s Avonds slaapt hij gewoon los in huis. Het klopt dat een Saarloos niet wil werken, hij heeft wel veel beweging nodig, maar buiten zijn wandelingen is hij erg lui maar donders slim. Vooral mijn man vindt het erg fijn om een hond te krijgen die graag in beweging wil komen. Hij mist dat omdat onze herder er niet meer is.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Bij sommige rassen is het nu ook reeds 5 na twaalf. Gelukkig heeft de Oudduitse herder een zeer brede genenpoel en kan mits wat opzoekwerk en gezondheidstesten nog verantwoorde combis gemaakt worden. Anders was ik hier nooit aan begonnen. Bij sommige fokkers en/of rasverenigingen wordt bij het fokken uitsluitend gelet op de eigenschappen die de te fokken hond vooral moet hebben. Bij de Duitse herders bijvoorbeeld is daardoor een werklijn en een showlijn ontstaan.
Hondenforum duitse herder 1371 fokken HondenFan de website voor uw honden nieuws.
De werklijn zie je ook vaak in andere kleuren en met een rechte rug. Er wordt echter te vaak gezegd / gedacht als je een herder met rechte rug hebt is het een ODH maar niets is minder waar. je hebt heeel veel duitse herders met rechte rug, waaronder de duitse herder stokhaar, langstokhaar en langhaar. Hier een foto van een duitse herder, langstokhaar, kleur vacht: grau donkergrijs. Als jullie kijken op www.working-dog.eu zie je geweldige mooie DH's' met rechte rug hoor. Idd Esther, er zijn ook duitse herders met een recht rug. De werklijnen meestal. Zitten nog plaatjes tussen. Ja een neef van mijn had een duitse Herder en die was echt niet zo als het plaatje wat ik hier neer gezet had maar verder wel de zelfde hond. Maar de hond van mijn" foto is echt een Oud Duitse herder, en komt van de site van een oud duitse herder fokker.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
De Duitse Herder Dogtime video's' over hondenopvoeding.
Jarre, de 6 jaar oude hond van Andy van Dijk, is meervoudig Nederlands kampioen. Andy heeft Duitse Herders uit een pure werklijn, wolfsgrauw van kleur. Hij zoekt zijn honden uit op extra werklust en hardheid. Gehoorzaamheid en pakwerk IPO. Enigszins bevooroordeeld was ik, om eerlijk te zijn, want niet al te dol op het agressieve pakwerk en de strenge aanpak van hun gehoorzaamheidstraining. Maar ik zag: de honden vinden het heerlijk. Dit gaat altijd om het samenspel van hond en baas en dat kan alleen op basis van liefde en respect.De honden worden geconditioneerd op de mouw van de pakwerker, op het veld en de commandos en zodra één van die ingrediënten mist, gedraagt de hond zich normaal en zal hij nooitzomaar aanvallen. Er is trouwens verschil tussen een politiehonden-opleiding en IPO of VH sport. Een politiehond leert uiteraard aan te vallen onder alle omstandigheden dus niet alleen op het veld, en hij mag over het hele lichaam bijten, dus niet alleen de mouw. Fijn als je liked. Alle DogTime dvd's' Filmpjes kijken behendigheid, Duitse herder, dvd's' fokker, gedrag, hondenopvoeding, IPO, Marian Servaas, opvoeding, pups, speuren, VDH, Vereniging Duitse Herders permalink Post navigation.
Homepage.
De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Vandaag 26 maart is Ochin Van De Blackheide voor de tweede maal gedekt door Nelson Van De Guderij. Nelson is een mooie zwarte reu met een stabiel karakter en goede driften. Pups worden verwacht rond 27 mei. Voor volgende nesten kan u kijken bij. Ochin Van Esblokhof. stamboom vint u bij Mijn Honden.' Nelson Van De Gulderij. stamboom vindt u bij Nestplanning.' Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder.
Amerikaanse Rottweiler en Duitse Rottweiler: de 5 verschillen Rottweiler Start.
De Amerikaanse Rottweiler daarentegen heeft een veel smallere kop en een spitsere en langere neus die meer doet denken aan de kop van een Duitse Herder. Op de video hieronder worden de verschillen tussen de Amerikaanse Rottweiler en Duitse Rottweiler nog eens op een rijtje gezet.
Duitse herders te koop Kennel van de Hogemeentocht, Rumst Pups.
Duitse Herder pups te koop. Duitse herders zijn onze passie. Al bijna 20 jaar kweken we combinaties, waarin we zelf geloven. Wij doen niet aan massaproductie, maar af en toe is er een nest nieuwe pups beschikbaar. Duitse Herderpups die onze kennel verlaten, zijn minimaal 7 weken oud. Wij zorgen voor alle nodige inentingen, de elektronische microchip en het ontwormen. De pups verlaten de kennel met een schriftelijke garantie op de gezondheid en heupdisplasie.
licg.nl Duitse Herder.
De populariteit van dit ras komt mede door de veelzijdigheid van Duitse Herders: ze worden bijvoorbeeld gebruikt als hulphond, leger en politiehond, herdershond en reddingshond, maar ook als acteur. Download de huisdierenbijsluiter Duitse Herder Wellicht ook interessant voor u. De aanschaf van een hond. Chippen en registreren. Ga naar Foute Fokker Ga naar de rashondengids.
Duitse herderkennel Von Cedkaley Info Facebook.
Opgericht op 18 december 2008. Hobby fokker van Duitse herdershonden uit werklijnen. Eind 2008, het prille begin van onze kennel. Wat begon als een interesse, hobby is ondertussen uitgegroeid tot een extreme passie. Ik wou een hond waar ik sport mee kon doen. Dus ging ik totaal onervaren op zoektocht. Ik had een enorme voorkeur voor de Duitse herder, specifiek voor de donker wolfsgrauwe.
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.
Verwacht Duitse Herder Pups Benzoo.
of plaats zelf een advertentie. Verwacht Duitse Herder Pups. Gebruikshondenkennel von Spitzbubezwinger Fokker van Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Maria Bruynseels Bavo Piron Bevelse Steenweg 53 B-2270 Herenthout België Tel: 014/51 38 94. Staat ter dekking: Duitse herder met stamboom ablitz.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  pups mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  herder kennel
+  herder pup