Resultaten voor erkende duitse herder fokker

erkende duitse herder fokker
Wat is keurfok Duitse herder kennel van de klepperstad.
De heupen zijn onderzocht op heupdysplasie. Hiertoe zijn de röntgenopnamen beoordeeld door officieel erkende onpartijdige instanties. Fokdieren moeten vrij of nagenoeg vrij zijn van heupdysplasie In Nederland en internationaal: HD A, HD B, HD C en in Duitsland: normal, fast normal of noch zugelassen. Indien de fokwaardeschattingscijfers bij de ouderdieren bekend zijn zorgt de fokker ervoor dat het gemiddelde indexcijfer van de geplande fokcombinatie niet boven het gemiddelde indexcijfer 100 komt van de gehele raspopulatie. De ellebogen zijn onderzocht op elleboogdysplasie. Internationaal ED A, ED B, ED C. De hond moet beoordeeld zijn door een bevoegd keurmeester voor Duitse herdershonden.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Oud duitse herder en Kooiker kennel. Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Wij zijn een kleinschalige kennel, en hebben dus maar af en toe een nestje oudduitse herders. Onze pups worden geborenén, verblijven in onze woonkamer zodat ze voor hun socialisatie met alle huiselijke omstandigheden al in aanraking komen. Voorts wennen we ze aan lopen op straat, autorijden, andere honden maar pas na de entingen. Zo krijgen we stabiele, en rustige prettige nakomelingen, prima geschikt als algemene huishond. De werklust zit er echter ook in: behendigheid en veel wandelen zijn de sporten" die wij met onze eigen honden doen. Wij vinden betrokkenheid erg belangrijk en de aanstaande baasjes zullen dan ook welkom zijn om zo vaak mogelijk te komen knuffelen vanaf week 3. De eerste 2 weken zijn voor moeder en pups. Die hebben dan alle rust nodig. De teef waar we af en toe een nestje van hebben is HD en ED vrij. Maar ook DM en blauwgen vrij. Bekijk de fokker vermelding van Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Oudduitse Herderkennel Of Blackfoot. Wij zijn een hobbyfokker met 1 nest per jaar. We fokken uitsluitend zwarte Oudduitse Herders.
duitse herder duitse herder fokker puppy duitse herder.
puppy duitse herder. Duitse herder pups Te koop in Bree Tweedehands.nl. duitse herder pups. 59749 x bekeken sinds 8 januari 2019. 1 van 6. duitse herder pups. de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd. de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daar ook vrijblijvend te bekijken.
links.
Duitse Herder Kennel van het Volgerland. Hondensport en Sporthonden. Duitse Herder Kennel von der Wölfen. Duitse Herder Kennel vom Arolser Holz. German Shepherd Dog Chain. Duitse Herder Kennel van het Zuidpark. Herplaatsingsite voor Duitse Herders. Duitse Herder Kennel van Romantos Hoeve.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
De LSOHV is een Nederlandse vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras. Op 23 maart 2019 is de vereniging gefuseerd met de zustervereniging de DHCN. Deze fusie kwam onder meer tot stand door de gezamenlijke visie op de manier van fokken. Niet de uiterlijke kenmerken van de hond maar de gezondheid en het welzijn van de hond staan voorop. Onder de noemer Breed fokken hanteren wij een fokprogramma wat er op is gericht de gezondheid van de populatie Oudduitse herders hoog te houden en excessen zoals een te sterk aflopende ruglijn en de vele bekende erfelijke aandoeningen zoveel mogelijk terug te dringen. De LSOHV ondersteunt en adviseert hierbij haar in Nederland gevestigde fokkers door gebruik te maken van onder andere een grote database met gegevens van vele honderden Oudduitse Herders.
Welkom bij de V.V.D.H.
Kennelnaam Fokker Adres Postcode Gemeente Type. Gillrather Traum vom. WIDTH, 170, TITLE, Contactgegevens, TITLEFONTCOLOR, FFFFFF, SHADOW, true, FADEIN, 200, FADEOUT, 200, STICKY, 1, BORDERCOLOR, BC9600, CLOSEBTN, true, CLICKCLOSE, true" onmouseoutUnTip." De Vlieger Theo. Ybajo hoeve Van de. 2009 2019: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
duitse herderkennel: von nordsee sturm: informatie.
Ik Joost ben sinds 1979 lid van de Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden VDH en vanaf 1983 lid van de SV. In 1982 kochten wij onze eerste Duitseherder bij de de kennel van Alexyrvohof, toen nog onder de vlag van Gert Bolkenstein Senior.
Kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Ten slotte bezoeken ze ook ons trimsalon, waar ze geborsteld, gewassen en gedroogd worden. Deze Duitse Herders zijn allround honden, ideaal geschikt om in een actief gezin terecht te komen. De gezondheid van onze puppys. Al onze pups worden gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Zij hebben een FCI-stamboom uitgegeven door Sint Hubertus. Van een hond met stamboom ben je zeker dat hij raszuiver is.
Home.
De pups worden gefokt volgens de eisen van de rasverenigingVDH. Vanzelfsprekend zijn mijn honden geröntgend op HD en ED, en tevens getest op DM en Dwerggroei. Voor meer informatie mag u mij altijd bellen of mailen. Duitse Herder kennel van" Bellosca."
Duitse Herder Kennel Vom Haus Katsboghte Duitse Herderkennel.
Al vele jaren, ben ik gefascineerd van de Duitse Herder. Het kon dan ook niet uitblijven, dat ik mijn eerste Duitse herder kocht. Dit werd Muran, waarmee ik de sport wilde gaan beoefenen. Helaas was Muran hiervoor niet geschikt en liep vanaf het begin te kwakkelen met zijn gezondheid. Op de leeftijd van 25, jaar heb ik Muran moeten laten inslapen. Na vele malen met de fokker te hebben gebeld, zonder daar een goed gevoel aan over te houden, dacht ik bij mezelf, dit kan en moet beter.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
pups huiselijk geboren gewent aan kinderenkatten, en andere honden, voorzien van alle nodige vaccinatiesontworming, kuren, microchip, identifi. Duitse herderpups NOG 3 TEEFJES BESCHIKBAAR Geboren 27/03/2019 MET stamboom. Alle inentingen en papieren in orde. Worden in huis opgevoe. vandaag 1310: Brugge. Duitse herder echte toppers beschikbaar. Hallowij, hebben leuke speelse mini Boomer pupjes beschikbaar. Onze pupjes beschikken bij het verlaten van het nestje over de nodige vaccinati. vandaag 1211: Hamme. prachtige herder Teefjes. wij hebben nog een nestje herder pups waarvoor wij een gouden thuis zoeken de pups zijn heel lief en super sociaal zijn huiselijk opgegroeid e. vandaag 1048: Balen. mooie langharige duitse herder pups te reserveren. Hallo, Wij hebben 4 prachtige pups beschikbaar: 4 teefjes Volledig gevaccineerd, alsook gechipt en meerdere malen ontwormd. Nagekeken door de. vandaag 1026: Temse. Duitse kortharige herder puppy's.'

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  pups mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  herder kennel
+  herder pup