Resultaten voor erkende duitse herder fokker

erkende duitse herder fokker
links.
Duitse Herder Kennel van de Ossenstal. Nederlandse Bond Gebruikshonden NBG. Duitse Herder Kennel van het Volgerland. Hondensport en Sporthonden. Duitse Herder Kennel von der Wölfen. Duitse Herder Kennel vom Arolser Holz. German Shepherd Dog Chain. Duitse Herder Kennel van het Zuidpark.
Tools
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
VVDH Fokker Von Giliannes: Welkom. Ik ben Ria Gilis en woon in Geel. Deze plaats ligt in de Kempen. Ik ben een erkende kennel met HK 10104533 nummer en ook een BTW nr. BE.0839.329.716 Bij iedere verkoop krijg de koper een factuur mee waar alle gegevens op staan. Mijn voorkeur gaat uit naar werken met Duitse Herdershonden.
visitenkarten online
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Onafhankelijk pup adviseur. Workshop Ster Fokker. Dog Academy van de KMSH. Keurklasse en Kennelerkenning. HD en ED fotos en de Raad van Beheer. Besluit Houders van Dieren. Ziekten of Aandoeningen. EPI Exocriene Pancreas Insufficiëntie. HD en ED. Multidrug Resistance MDR1. PETscan: Diagnostische populatiegegevens. EHBO bij honden. Teken en door teken overgedragen ziekten. Workshop Show en Ringtraining. Paard Erfgoed 2 september 2018. LUSTRUM 5 jarig bestaan LSOHV 10 maart 2018. Workshop detectiespeuren 22 oktober 2017. Show en Ringtrainingsworkshop archief. Farm en Country Fair Aalten. Wandel archief 2017. Wandel archief 2016. Wandel archief 2015. Wandel archief 2014. Wandelweekend archief 2016. Wandelweekend archief 2015. Voorjaarsshow LSOHV 18 mei 2019. Inschrijven Voorjaarsshow Bathmen. Show Archief oktober 2018. Show archief april 2018. SHOW ARCHIEF OKTOBER 2017. Show archief maart 2017. Show Archief 2016. Show Archief 2015. Show Archief 2014. Show Archief 2013. Nederlands Kampioenschap LSOHV. LSOHV Nederlands Kampioenen. Statuten en Reglementen. Formulieren en Folders. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging.
https://www.iused.be/255-refurbished-imac
Welkom bij de V.V.D.H.
Kennelnaam Fokker Adres Postcode Gemeente Type. Gillrather Traum vom. WIDTH, 170, TITLE, Contactgegevens, TITLEFONTCOLOR, FFFFFF, SHADOW, true, FADEIN, 200, FADEOUT, 200, STICKY, 1, BORDERCOLOR, BC9600, CLOSEBTN, true, CLICKCLOSE, true" onmouseoutUnTip." De Vlieger Theo. Ybajo hoeve Van de. 2009 2019: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
https://www.keyboost.co.uk/en/default/2008584/Link%20building.aspx
duitse herderkennel: von nordsee sturm: informatie.
Ik Joost ben sinds 1979 lid van de Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden VDH en vanaf 1983 lid van de SV. In 1982 kochten wij onze eerste Duitseherder bij de de kennel van Alexyrvohof, toen nog onder de vlag van Gert Bolkenstein Senior.
hypothecaire leningen
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. te koop aanbieden. De VDH zorgt uitsluitend voor de. mogelijkheid van adverteren voor kennelhouders van. De kwaliteit van deze kennels. zijn niet door de VDH gecontroleerd en de rasvereniging. sluit dan ook elke aansprakelijkheid of verbinding met de. De VDH houdt zich het recht voor om. advertenties te weigeren dan wel advertenties te. Wij adviseren u enkel een pup te nemen die aan onderstaande eisen voldoen.: Fokkers die pups aanbieden met stamboom, certificaat van. fokniveau en koopovereenkomst. De ouderdieren zijn aangekeurd. met goed gevolg geröntgend, in bezit van een uithoudingsvermogen. diploma, africhtingkenteken en minimaal de exterieur kwalificatie. goed en er is gekeken naar de afstamming van beide ouderdieren. moeten bij elkaar passen. Fokken is immers t verbeteren van het. ras, niet het vermeerderen ervan. Ook deze pups worden gechipt., ontwormd en ingeënt aangeboden en zijn in het bezit van een. gezondheidsverklaring van de dierenarts. Daarnaast wordt er tussen. fokker en nieuwe eigenaar een koopovereenkomst afgesloten.
what is an seo
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
De puppys zijn geboren het zijn er 8 in totaal geworden we hebben nog 1 reutjes over en 1 teefje ze mogen vanaf 7/8 weken bij de moeder weg dat word dan in de week van 11 mei tot 18 mei het is een kruising tussen duitse herder en mechelse herder de moeder is duitse herder eerste foto en de vader mechelse.
von Mayernhof Duitse Herder Kennel.
Door onze ervaring met de erfelijke aandoening Hypofysaire dwerggroei, zie voor meer informatie de pagina dwerggroei, zijn wij ons heel erg bewust geworden dat het voor ons ras belangrijk is om aandacht te besteden aan de erfelijke aandoeningen die voorkomen bij de Duitse herder.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
teefje kortharig beschikbaar nestje reukes en teefje op reservatie bij ons geboren sociaal opgevoed ingeëntgechipt, en ontwormd komen kijken k. 5 maart 2019 0719: Bekkevoort Assent. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa.
Home.
De pups worden gefokt volgens de eisen van de rasverenigingVDH. Vanzelfsprekend zijn mijn honden geröntgend op HD en ED, en tevens getest op DM en Dwerggroei. Voor meer informatie mag u mij altijd bellen of mailen. Duitse Herder kennel van" Bellosca."
Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië.
Kim Bokdam van Kringgroep Sirius is genomineerd als sportvrouw van het jaar 2017, wegens haar prestaties op het WUSV wereldkampioenschap Agility met haar Duitse Herder Cheetah Oet de Poeterië. We zijn erg trots op allebei en wensen Kim veel geluk bij de verkiezing.
Van Corminahof.
De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  Pups Mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  Herder kennel
+  herder pup