Meer resultaten voor fokker mechelse herder

fokker mechelse herder
zilverenloop.be.
In de bosrijke omgeving van Kalmthout kabbelt het beekje de Zilveren Loop. Zo rustig als het beekje kabbelt, zo energiek zijn onze Mechelse herders. Echte werkhonden waarbij karakter voorop staat. Van de Zilveren Loop. Trouw, waaks, levendig, krachtig en sociaal, typische eigenschappen van de Mechelse herder.
Mechelen
Homepage.
In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder. Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw.
SEO checker
Honden.net Fokkers Mechelse Herder.
U bevindt zich hier: Home Fokkers Fokkers Mechelse Herder. Fokkers Mechelse Herder. Onderstaande fokkers zijn fokker van het ras Belgische Herder Mechelse Herder. 3800 BD Amersfoort. Le Serviteur Puissant Mechelse Herders. De Pompenmaker 32. 5506 CN Veldhoven. 7091 HD Dinxperlo.
Lange termijnsparen
Malinois Mechelaar Sweet Vulcan mechelse herder belgische herder.
silhouette cameo
Arrack's' Home Home.
Op 29 september behaalde Femke met Jackie op de keuring KNPV Object bewakingshond een certificaat met Lof met 395 punten max 406. Op 6 oktober behaalde Marc met b-Takoda op de keuring KNPV PH-1 een certificaat met Lof met 425 punten max 435.
kortingscode 123inkt
Mechelse Herder kennel van de Maanwacht.
Like the moon, you're' always there, watching. Welkom op de website van Mechelse Herder kennel van" de Maanwacht.Â" Â.   Â. Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid. Â.
77 honden gered uit illegale kwekerij VTM NIEUWS.
Het zijn uiteenlopende rassen, zoals Duitse herders, Mechelse herders en Hollandse herders. We hebben ook elf katten en een aantal kittens in beslag genomen. Het gaat niet alleen om dierenmishandeling, maar ook om een schending van verschillende andere vergunningen." Dierenwelzijn had de kwekerij in Beselare al een tijdje in de gaten. Ook" de andere malafide hondenfokkers komen nog aan de beurt, want we hebben de capaciteit van het inspectieteam Dierenwelzijn verdubbeld." De fokker is een kweker van 51 jaar uit Rijsel.
Fokker Mechelse Herder gezocht Mechelse Herder kopen.
Kardinaal Cardijnlaan 27. De Mechelse Herder is een hond waarop we als Belg terecht fier mogen zijn. Wereldwijd wordt de Mechelse Herder geapprecieerd, en dan vooral door hondensportliefhebbers en politiemensen. Twee gebieden waarin de Mechelse Herder tot de besten behoort.
Kennelhouders Steven's' Heeren Diest.
Von Ralph Haus. Engelse Cocker Spaniel. of the Trav'lin' Star. Jack Russell Terriër. Van het Dreiland. Kennel De Enrico. de la sûre d Elle. Dierenartsen Leen s Heeren Steven s Heeren Ed. Robeynslaan 80 3290 Diest Ligging Tel: 013/33 45 21 info@dapsheeren.be.
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen.
Mechelse herder kennel van Günther van Soest en Anya Perrée, best Malinois kennel from Holland!
Na 40 jaar intensief beoefenen van de KNPV discipline met verschillende Mechelse herders is het nu tijd geworden voor de eigen ideeën, om de ideale Mechelse herder te fokken. Gezondheid, natuurscherpte, moed, apporteer, buit en werkdrift zijn eigenschappen die genetisch al zijn vastgelegd.
Koninklijke Unie der Clubs voor Belgische Herders Herdershonden vzw. Koninklijke Unie der Clubs voor Belgische Herdershonden vzw. css3menu.com. K.U.C.B.H. vzw.
Algemene Leden Vergadering 20.05.2016. Wegens onvoorziene omstandigheden kan de Algemene Leden Vergadering, voorzien op 20.05.2016 om 19u. De Raad van Bestuur zal zo snel mogelijk een nieuwe datum vastleggen en alle leden schriftelijk uitnodigen per brief of via het verenigingblad.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  Pups Mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  Herder kennel
+  herder pup