Zoeken naar fokker mechelse herder

fokker mechelse herder
index.
Kennel van Balderlo. Van Balderlo, Belgian Shepherds.
Paul Vloemans is een gepassioneerd liefhebber van de Belgische Herder, met name van de mechelaar en Laekense herder. Zijn visie en kennis over de Belgische herder hebben geleid tot wereldwijde successen, zowel op gebied van schoonheid als op karakter. Belgische Herder Kennel van Balderlo situeert zich in het hartje van de Belgische kempen.
de NVBH.
voor alle Belgische Herder liefhebbers. Protocol Sociale Media. Technische Commissie Werkhonden. Commissie Fokkerij en Exterieur. Tuchtcommissie voor de Kynologie. Fokkerij en Exterieur. de NVBH Gedragstest. Uitvoering van de NVBH gedragstest. LEES DIT EERST. 07-10-2018 Happening 1. 07-10-2018 Happening 2. 26-05-2018 Clubmatch 1. 26-05-2018 Clubmatch 2. 08-10-2017 Happening TV. 30-05-2015 Clubmatch sfeer. Informatie over puppy's.' Puppen ouder dan 8 weken. LEES DIT EERST. 31-05-2015 FCI-OB spelwedstrijd. Kringgroep Den Dulvert. Kringgroep Tussen Rijn en Gouwe. Kringgroep Zwolle e.o. Tussen Rijn en Gouwe. Seizure Alert Dog. NVBH op Facebook. Stomach Cancer Research. Application for membership. Fokkerij en Exterieur. Aanmelden geboorte verkort. Aanvraag pE of pW. Aanvraag Elite A of Elite B. Groenendaeler, Laekense herdershond, Mechelse herdershond, Tervuerense herdershond.
Fokker Mechelse Herder gezocht Mechelse Herder kopen.
Stamboom LOSH alle pups hebben DNA certificaat. Van De Zilveren Loop. Met de Mechelse herder vinden we nog meer uitdaging in de hondensport. Daarom dragen we met onze nestjes graag bij aan dit mooie ras. 3440 Budingen België. 32/0494 17 41 08. Wolfs Kennel legt zich toe op de kweek en verkoop van uitsluitend Mechelse Herders. Wolfs Kennel biedt een weliswaar kleinschalige maar zeer uitgelezen keuze aan Mechelse Herders met hoogkwalitatieve gecertifieerde stambomen en bloedlijnen, vooral zeer gekend in de pakwerk sport. De Heide Wachter. Deurnestraat 8 en 160. 3583 Paal Beringen. Mechelse Herders van de Utadreef. 32 471 23 63 21. Na vele jaren topprestaties neer te zetten in het IPO met mijn eerste Mechelaar Utamarou Des Deux Pottois hebben wij besloten om onze kennel van de Utadreef op te richten.
Wie zijn wij.
Ze heeft alle testen ondergaan en daarvoor zal zij vanaf heden ingezet worden in onze kennel. Gwen komt uit in de Agility behendigheid en de GG. Gwen zal dus de stammoeder zijn van Mechelse herder Kennel Will be there for you.
Cat-Alicious Katten Vakantie Oppas Cattery Fokker Brits korthaar.
Een Groenendael, een Tervurense en een Mechelse herder zijn na mekaar trouwe maatjes geweest. Toen mijn zoon klein was, leefden we in een boerderijtje, en zorgden we voor onze schapen, ganzen, kippen, konijnen, de poes, een cavia en twee waterschildpadjes.
Mechelse herders van de boarebreker.
Daarom heb ik besloten om mij nu ook met het fokken van Mechelse herders bezig te houden. De Mechelse herders van mijn kennel komen uit de toplijnen van Belgie. Ze worden gekweekt op basis van de wil om te werken, te spelen en te waken maar ook op sociaal gedrag tegenover hun geleiderkinderenfamilie, en vrienden. De Mechelse herder.
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
3-12 maanden 4 3-12 maanden 4. Toon Zoekertjes 24. datum recent datum recent. een autobench voor een Mechelse Herder. Hondenbenches geschikt voor uw Mechelse herder koopt u natuurlijk bij autobench.be de specialist. Handige keuzehulp op de site zodat u kunt zi. 6 december 2017 1232: Bezorgt in heel België. Mechelse Herder teefje te koop. Mechelse Herder teefje te koop, van 6 maanden oud. Ze is ingeënt, ontwormd, gechipt en heeft een Europees paspoort. Bij aankoop krijgt u 2 jaa. vandaag 1659: Diest. Mechelse herder pups te koop. De Maere Staf. pups geboren op 16 april. vader: R'JEFF' moeder: QVINA VAN HET POLDERKE. geschikt voor de sport en bewaking. pups mogen vanaf 3 juni het nest. gisteren 2323: Dendermonde. pups mechelse herder. De Maere Staf. pups geboren op 16 april uit onze eigen reu R'JEFF' en onze teef QVINA VAN HET POLDERKE. pups mogen het nest verlaten op 6 juni maar kunnen nu. gisteren 2317: Dendermonde. malinois / mechelse herder pups Fci. puppies van mechelaars uit werklijnen geschikt voor alle actieve doeleinden FCI stamboom st hubertus DNA ouders en puppies ter garanti.
De kennel Feuerbrigade.be.
Pups 12 dagen oud. Ik ben Tristan Fransen en ik woon in Winterslag, een stadsdeel van Genk in Belgisch Limburg dat bekend staat omwille van zijn steenkoolmijn-verleden. In 2002 zette ik mijn eerste stappen in de hondenwereld. Met mijn hond Tosca, een rasechte Beagle, ging ik aan de slag op een gehoorzaamheidshondenschool voor alle rassen. Daar kreeg ik de hondenmicrobe te pakken en groeide ik al snel door tot hondeninstructeur. Na enkele jaren was ik echter toe aan een nieuwe uitdaging en zo kwam ik in 2008 terecht in de africhtingssport. Mijn eerste hond die ik africhtte in het IPO-programma was een Mechelse herder, Haylie from Marraxplace. Ik trainde toen echter reeds op een VVDH Vereniging voor Duitse Herders kringgroep waardoor ik me meer en meer aangetrokken voelde tot de Duitse herder. In 2010 kreeg ik dan eindelijk de kans om aan de slag gaan met mijn eerste Duitse herder. Kaya vom Banholz, een fokteef uit de kennel von der Daelenberghütte van Rinus Bastiaansen, richtte ik af tot en met IPO-3. Ik nam met haar ook voor de eerste keer deel aan een provinciaal kampioenschap. Met veel bewondering heb ik steeds opgekeken naar Rinus als pakwerker, keurmeester en fokker.
zilverenloop.be.
In de bosrijke omgeving van Kalmthout kabbelt het beekje de Zilveren Loop. Zo rustig als het beekje kabbelt, zo energiek zijn onze Mechelse herders. Echte werkhonden waarbij karakter voorop staat. Van de Zilveren Loop. Trouw, waaks, levendig, krachtig en sociaal, typische eigenschappen van de Mechelse herder.
Mechelse Herder fokkers Honden Page.
Mechelse Herder fokkers. fokkers Mechelse Herder fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Mechelse Herder fokkers op de HondenPage. Kennel Van Goeden Huize. Wij fokken heel gedreven en zorgvuldig, honden die voor allerlei sporten KNPV/IPO, Agility, FlyballGG, e.d, maar ook als huishond te gebruiken zijn.
Home Belgische Herder Kennel Oeral" Thús" Dogsport Equipment Canine" Actionproof."
Wij werken met Tervuerense en Mechelse herders uit werklijnen. Onze herdershonden worden opgevoed en goed begeleid. Het zijn honden om iets mee te ondernemen. Met de baas op stap voelt zon hond zich Oeral Thús. Een stoere, fijne hond en een echte kameraad. MEER OVER KENNEL OERAL THÚS.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  pups mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  herder kennel
+  herder pup