Meer resultaten voor herder fokker

herder fokker
Hondenvrienden.be oud duitse herder fokker.
Geslacht: Re: oud duitse herder fokker. Reactie 1 Gepost op: oktober 27, 2016, 115916.: Ik volg al een tijdje Van het wolvennest. Lijkt me wel een goeie fokker maar ik heb me er nog niet in verdiept. Re: oud duitse herder fokker.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
eind maart verwachten wij, officiële Duitse herder kennel, pups uit een mooie combinatie, beid. eind maart verwachten wij, officiële Duitse herder kennel, pups uit een mooie combinatie, beide ouders zijn aanwezig, het zijn lieve sociale honden, goed. 22 maart 2019.
Vankiefbos Duitse Herders.
Onze honden worden getraind in verschillende disciplines en wij verwachten van onze herdershonden dan ook gezonde, goede werkdriften, temperament, moed en een sociaal, stabiel karakter. Dit vergt veel tijdgeduld, en aandacht. Maar omdat de Duitse herder zo leergierig en gehoorzaam is én ze een grote wil hebben om te werken voor hun baasjezijn, ze dan ook een plezier om mee te trainen.Stuk voor stuk kunnen ze laten zien dat ze dat ze de naam Duitse" herder" waardig zijn.
Fokkers met adopteerbare honden Royal Canin Breeders.
Een pup vinden. Ruimte voor de fokkers. Zoeken op ras, provincie of fokker. Ik zoek een pup. Wat zoekt u? Voer in het veld hierboven het ras, de provincie of de fokker in waarnaar u op zoek bent. Fokkerijen per provincie.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Let op: de site wordt de komende tijd bijgewerkt! Van de Mauritshoek. Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Puschka von Tronje heeft schitterende pups gekregen van Warrior v Media! Kijk onder Huidige pups en Te verwachten combinaties! Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders. Team van de Mauritshoek. Eregalerij vd Mauritshoek. Te verwachten combinaties.
Home.
Ons verlangen naar een ODH bleef bestaan en In 2010 kochten we terug een Oudduitse Herder, Giddy, dit na een moeilijke en lange zoektocht. Giddy werd geexporteerd van Oirschot NL naar Belgie en kwam terecht in Moelingen, een van de zes mooie dorpen van de Voerstreek op amper 10 km van Maastricht.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Zwitserse Witte Herders. Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. De honden waarmee wij fokken zijn goedgekeurd voor fokdoeleinden en wij fokken conform het fokreglement van de rasverenigingen. De pups krijgen een stamboom van St. Hubertus FCI, Europees paspoort, zijn ingeënt volgens schema, worden 4 keer ontwormd, krijgen een chip en zijn in het bezit van een DNA-certificaat. Pups worden in huis geboren en grootgebracht en krijgen een optimale socialisatie. Ben ik geschikt. Nieuws en updates. Meer foto's' van de fotoshoot met Lisse. Ziva onze zwemkampioen.: Goede gezondheidsresultaten Vito. Voor alle nieuwsitems kunt u kijken op de nieuwspagina. Hulp en blindengeleidehonden zijn speciale honden, die getraind zijn om mensen met een handicap in hun dagelijkse dingen te helpen en te ondersteunen.
Hollandse Herder korthaar Kennel van t Stolpererf Hollandse Herder Kennel korthaar.
Hollandse Herder korthaar Kennel van t Stolpererf. Hollandse Herder Kennel korthaar. Spring naar inhoud. Kennel V.t Stolpererf. De hollandse herder volgens WIKIPEDIA. Wie zijn wij? Wie zijn onze Hollandse Herders? Fotoimpressie van onze Hollandse Herders en pups. Videos You Tube.
Mechelse Herders, Kennel Van den Grotenhout.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom.
duitse herder duitse herder fokker hoe oud wordt een duitse herder.
maltezer pups te koop. duitse herder kopen. duitse herder fokker. hoe oud wordt een duitse herder. De wolfhond Judith Visser. In het geval van een Tsjechoslowaakse wolfhond was dat een wilde Karpatenwolf, bij de Saarloos was dat een wolvin uit Diergaarde Blijdorp.
Van de Cart Hill Village Groenendaelers Home.
De groenendaeler behoort tot de Belgische herders hond of Belgische herder. De groenendaeler onderscheidt zich door zijn zwarte vacht van de Lakense, de Mechelse en de Tervurense herder. Het ras dateert vanaf de 13e eeuw, maar de groenendaeler word pas sinds de 19e eeuw gefokt. Op dat moment koppelde een fokker 2 zwarte herders honden.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  pups mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  herder kennel
+  herder pup