Resultaten voor mechelse herder met stamboom

mechelse herder met stamboom
Waarom mijn Mechelse Herder pup kopen bij DogCatandCo?
DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Bij ons vindt u de mooiste Mechelse Herder pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Mechelaar pups vindt. RAS: Mechelse Herder. Bent u van plan om een Mechelaar pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen.
X-mechelse herders.
In de voorgaande lijnen van Sonja zit Marco van de heer Weekers, een hond met als stamboomnaam Unok van de Oewas uit de kennel van Jansen uit Lanaken. In de meeste provincies waren er altijd bepaalde toonaangeve nde dekreuen. In Limburg was dat bijvoorbeeld Iwan Christ van Thiel. Iwan had een verschrikkelijk goede aanval zie foto rechts. Foto: Hondensport Sporthonden. In Drenthe waren er bijvoorbeeld Nero zoon van Prins van de heer Kamps en Pecco van de heer Pegge evenals Berry Hogeling, de laatste was Kampioen PH-I in 1985. De hond Barry van de heer Willemsen uit Tilburg stond bekend om zijn goede doorvererving en heeft meer dan 75 teven gedekt. Zoals u heeft kunnen lezen hebben stamboomhonden een grote invloed gehad op de hedendaagse Mechelse Herder in de KNPV. Zo ook de legendarische raszuivere Groenendaeler Andor v/d IJsselvloed van de heer Berkers zie foto hieronder. Foto: Hondensport Sporthonden. Andor was Kampioen PH-II van Nederland in 1977, 1979 en 1980 en zeer goed afgericht. Andor heeft in totaal 46 teven gedekt waaruit de zogenaamde Nero en Boedha lijnen voortkwamen, zwarte Mechelaars of je zou het kruising Groenendaelers kunnen noemen die voortreffelijk werk lieten zien.
Staat Ter Dekking Mechelse Herder Met FCI Stamboom te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Honden en Puppy's.' Staat ter dekking Mechelse Herder met FCI stamboom. Staat ter dekking Mechelse Herder met FCI stamboom. 3.974 keer bekeken Status: Actief. 4 t/m 10 jaar. Staat ter dekking mijn mechelse herder Taco van de Pioniershof, roepnaam Timbo met FCI stamboom.
Home.
Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders van de Vaardekenshoeve. Dag iedereen, Mijn naam is Stijn Van Hamme. Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden. Het temperament, de werkwilligheid, en het voorkomen van de Belgische herder in het speciaal de Mechelaar bracht me onmiddellijk van mijn stuk.
Hondenvrienden.be stamboom?
Deze mensen weten donders goed dat de fci-stamboom onbetrouwbaar is bij mechelse herders, bij gesprekken merkte een ipo-man eens schamper op dat de fci-stamboom van de voorouders van zijn hond van veel verder tsjechi kwam dan de hond zelfBelgi. Indien gbouck echt zo naef moest zijn om te denken dat er nu geen bedrog meer is met de kush-stambomen, dan moet hij maar wat gaan rondkijken op de nvbk-wedstrijden. Hij zal er veel bekende fci-fokkers uit Belgi en elders tegenkomen, op zoek naar een dekreu of een jonge teef. Geslacht: Re: stamboom?
Belgische Herder Club Nederland BHCN.
Mechelse Herder zoekt een nieuw thuis. Aanmelden nieuwsbrief Uitschrijven nieuwsbrief. Copyright Belgische Herder Club Nederland 2019 Gebruik van materiaal op deze site mag alleen met toestemming van de BHCN. Mechelse Herder zoekt een nieuw thuis. Bestuur en commissies. Laekense Herder Beleid.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom.
STRATO Domain not available. STRATO.
Besuchen Sie diese Seite zu einem späteren Zeitpunkt noch einmal. Esta página web no se encuentra disponible en estos momentos. Por favor, inténtelo de nuevo más tarde. Deze pagina is op het moment niet bereikbaar. Probeer het later nog eens.
VTS 01 1 mechelse herder kampioen van belgie van rudy stappers hoeve YouTube.
Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 15 feb. mechelse herder iolas van beenhouwerke kampioen van belgie van eigenaar rudy stappers hoeve sta ter deking. mechelse herder kampioen van belgie iolas van het beenhouwerke sta ter deking werd op 19.09.2010 belgies kampioen met de eigenaar rudy stapers en terecht gewonnen en in 2011 2.plaats van kampioenschap van belgie en 3.de plaats va.n kampioenschap van alle provincies en 2.de plaats van kampioenschap van de kempen en 3.de plaas van kampioenschap van belgie 2012 staat ter dekkeing niet tekoop is een zeer mooie donker rode mechelaar. heeft een schofthoogte van 65 cm. is geboren 27-08-2005. is een zeer harde steller. supersnel hond is een zeer goede revierder.zoeker is een zeer goede super apporteerder /zoeker. is zeer scherp bij de kist super bewaker en de man! heeft een zware volle duw beet! is zeer belastbaar! is in de praktijk een zeer goede hond, die zijn mannetje staat! is gerontgend en 100% goed! en met stamboom is een zeer complete hond! zeer goede bloedlijn vanbeenhouwerke deze hond iolas geeft goede pups door wij hebben er nu ook pups van te koop INFO BEL RUDY STAPPERS HOEVE tel 0032475237468.
Dackx Perle de Tourbiere Vererving ruimschoots bewezen Dackx Perle de Tourbière.
Dackx Perle de Tourbière, de alom bekende Mechelse Herder reu, die in de fokkerij tbv de KNPV-IPO geliefd is om zijn ontembare bewakings en apporteer drift. Krachtige volle beet, zwaar belastbare en niet de minst belangrijke, zeer sociale hond. Dackx heeft ruimschoots bewezen deze eigenschappen goed te vererven op vele teven én diens nakomelingen! uit de verschillende bloedlijnen. Er is KI-sperma van Dackx beschikbaar! Keuring 2007: PH I 419 CL. Dameswedstrijd 2009: 4e plaats 403 pnt zonder waterwerk. 5-kringen Limburg 2009: 2e plaats 427 pnt. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Nog 7 super mooie, actieve en gezonde Mechelse herder pups te koop uit goede bloedlijnen. Zowel vader als moeder zijn geregistreerd op bloedlijnen. 23 juni 2019. 23 juni 2019. Leuke pups moeder mechelsche herder en vader is een Duitse herder groeien op met andere honden en katten en in huiselijke kring mogen in het weekend van 22 juni verhuizen wij zijn ontwormd, geent, gechipt en nagekeken door de dierenarts wij krijgen ook een paspoor. Leuke pups moeder mechelsche herder en vader is een Duitse herder groeien op met andere honden. Leuke pups moeder mechelsche herder en vader is een Duitse herder groeien op met andere honden en katten en in huiselijke kring mogen in het weekend van 2. 20 juni 2019. 20 juni 2019. 1 2 3 4 5 Volgende. Shih tzu pups. Golden retriever pups. Franse Bulldog pups. Adverteren op Puppyplaats.: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl. Plaats een advertentie. Giftig voor honden. Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland.
Happy.
4de plaats Kamp. van O-Vlaanderen cat.1 met 3535, punten in 1986. Sara van t Muizenbos NVBK 12966 Br. Mechelse Herder NVBK Teef. Toby II Dhr. Wilms, Meerhout, NVBK 12483Br. Mechelse Herder NVBK Reu. Provinciaal kampioen van Limburg in 1990 NVBK.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  pups mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  herder kennel
+  herder pup