Op zoek naar mechelse herder met stamboom?

mechelse herder met stamboom
Pups stamboom Mechelse herder 2dehands.be.
Sociale teefjes te koop geboren op 19 juli 018 De pupjes zijn in orde met hun spuitjes en in bezit van een erkende stamboom Sint Hubertus De p. 28 december 2018 1001: Geel. Mechelse herder Pups Sint Hubertus TE KOOP.
Mechelen
Belgische Herder Club Nederland BHCN.
Mechelse Aantal artikelen: 2. Laekense Aantal artikelen: 1. Tervuerense Aantal artikelen: 3. Groenendaeler Aantal artikelen: 2. Picturebooks Aantal artikelen: 2. Picturebooks Aantal artikelen: 8. Naslagwerken Aantal artikelen: 0. Naslagwerken Aantal artikelen: 5. Dekreuen Aantal artikelen: 0. Dekreuen Aantal artikelen: 31. Dekberichten Aantal artikelen: 0. Dekberichten Aantal artikelen: 7. Geboortebericht Aantal artikelen: 0. Geboorteberichten Aantal artikelen: 9. Gezondheid Aantal artikelen: 0. Gezondheid Aantal artikelen: 6. Aanmelden nieuwsbrief Uitschrijven nieuwsbrief. Copyright Belgische Herder Club Nederland 2019 Gebruik van materiaal op deze site mag alleen met toestemming van de BHCN.
fietsroutes gps
Waarom mijn Mechelse Herder pup kopen bij DogCatandCo?
Mechelse Herder pups te koop. Newfoundlander pups te koop. Rottweiler pups te koop. Samojeed pups te koop. Schotse Collie pups te koop. Shar Pei pups te koop. Siberische Husky pups te koop. Sint Bernard pups te koop. Tervuerense Herder pups te koop. Weimaraner pups te koop. Zwitserse Witte Herder pups te koop. Katten te koop. Abessijn kittens te koop. Britse korthaar kittens te koop blauw lila. Britse korthaar met stamboom te koop.
matras
X-mechelse herders.
Kijkt men naar de actuele keuringsuitslagen, dan komt deze Mechelse Herder met grote voorsprong op de eerste plaats. In dit artikel wordt nader ingegaan op de fantastische en bewonderenswaardige rol van een hond die in deze dressuur onovertroffen is! Weliswaar praten we hier over honden zonder stamboom maar met uitstekende praktische en bewezen bloedlijnen, ontwikkeld door zeer ervaren africhtingmensen uit de praktijk.
gratis online muziek luisteren
Staat Ter Dekking Mechelse Herder Met FCI Stamboom te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Honden en Puppy's.' Staat ter dekking Mechelse Herder met FCI stamboom. Staat ter dekking Mechelse Herder met FCI stamboom. 1.303 keer bekeken Status: Actief. 4 t/m 10 jaar. Staat ter dekking mijn mechelse herder Taco van de Pioniershof, roepnaam Timbo met FCI stamboom.
axa
Vind mechelse herder met stamboom op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan mechelse herder met stamboom. Te koop Mechelse herder pups met stamboom. Super mooie pups uit goede bloedlijn dit is een herhalings nest van nero van het merlebosch x raiza van het merlebosch beide ouders 100 % raiza is in opleiding ph1 nero heeft ph1 ph2 en object er zijn nog enkele teefjes beschikbaar voor info bel gerust of mail naar deruijterverkennis@kpnmail.nl 0655794669.
Hondenvrienden.be stamboom?
Deze mensen weten donders goed dat de fci-stamboom onbetrouwbaar is bij mechelse herders, bij gesprekken merkte een ipo-man eens schamper op dat de fci-stamboom van de voorouders van zijn hond van veel verder tsjechi kwam dan de hond zelfBelgi. Indien gbouck echt zo naef moest zijn om te denken dat er nu geen bedrog meer is met de kush-stambomen, dan moet hij maar wat gaan rondkijken op de nvbk-wedstrijden. Hij zal er veel bekende fci-fokkers uit Belgi en elders tegenkomen, op zoek naar een dekreu of een jonge teef. Geslacht: Re: stamboom?
Wie zijn wij.
Gwen zal dus de stammoeder zijn van Mechelse herder Kennel Will be there for you. Ik ben dus degene die zich zal gaan ontfermen over de pups en de moeder. Al onze pups groeien op in onze huiskamer. De pups krijgen een stamboom, koopcontract en een gezondsheidsverklaring mee en zijn in het bezit van een DNA Profiel. Wij zijn aangesloten bij de BHCN en de NVBH. Ons streven is gezonde Mechelaars fokken met werklust, schoonheid en een sociaal en stabiel karakter die geschikt zijn voor allerlei takken van sport maar ook als gewone huishond gehouden kunnen worden.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Mits voldoende beweging en training is de Mechelse herder ook geschikt als huishond. Door zijn temperament heeft hij het wel nodig dat zijn baas veel met hem bezig is en hem de nodige aandacht schenkt. Dankzij een consequente opvoeding leert hij al snel zijn plaats in het gezin kennen.
over ons.
Dit was zo goed bevallen en kocht er een 2 e hond bij, dit was ook weer en kruising Mechelse Herder. Er was toen een regel dat men maar één kruising Mechelse Herder voor mocht brengen bij de NBG. In 1993 heb ik toen mijn eerste raszuivere Mechelse Herder met stamboom aangekocht genaamd Aaron van t Eckartdal.
VTS 01 1 mechelse herder kampioen van belgie van rudy stappers hoeve YouTube.
mechelse herder iolas van beenhouwerke kampioen van belgie van eigenaar rudy stappers hoeve sta ter deking. mechelse herder kampioen van belgie iolas van het beenhouwerke sta ter deking werd op 19.09.2010 belgies kampioen met de eigenaar rudy stapers en terecht gewonnen en in 2011 2.plaats van kampioenschap van belgie en 3.de plaats va.n kampioenschap van alle provincies en 2.de plaats van kampioenschap van de kempen en 3.de plaas van kampioenschap van belgie 2012 staat ter dekkeing niet tekoop is een zeer mooie donker rode mechelaar. heeft een schofthoogte van 65 cm. is geboren 27-08-2005. is een zeer harde steller. supersnel hond is een zeer goede revierder.zoeker is een zeer goede super apporteerder /zoeker. is zeer scherp bij de kist super bewaker en de man! heeft een zware volle duw beet! is zeer belastbaar! is in de praktijk een zeer goede hond, die zijn mannetje staat! is gerontgend en 100% goed! en met stamboom is een zeer complete hond!
Gezocht: mooie Mechelaars! WOEF.
In december zetten we de Mechelse herder in de spotlights! Heb jij een leuke, lieve, grappige of sportieve Mechelaar? Stuur dan snel een leuke foto van jouw beste buddy naar rasvandemaand@woef.be voor 28 september 9u. En vul onderstaande gegevens in. de naam van je hond.: waar hij vandaan komt Stamboom: ja of nee? hoeveel je voor hem hebt betaald.: gezondheid gezondheidsproblemen, ziektes.: hoe je de vachtverzorging ervaart veel kammen? of hij veel beweging nodig heeft.: of je hondenschool volgt.: waarom je precies voor dit ras koos.: hoe je hond is in de omgang met andere honden, vreemden, kinderen en andere huisdieren.:

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  Pups Mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  Herder kennel
+  herder pup